Etusivu
Jope
Iida
Nani
Leevi
Emmi
Viki
Naksu
Emma
Rocky
Manda
Juontaja
Koira-asiantuntija
Palaute
 
Koiralle koti

Koiralle Koti- ohjelman uudet jaksot on kuvattu.
Palaamme ruutuun 13.12.2007 klo 19.35 TV2


Koiralle Koti DVD julkaistaan 7.12.2007
Koiralle Koti tv-sarjan ensimmäisen tuotantokausi julkaistaan DVD:llä 7.12.2007. Tupla dvd:llä on mukana kaikki ensimmäisen tuotantokauden jaksot sekä runsas lisämateriaali. DVD:llä ensi-iltansa saa seurantajakso, jossa selviää myös kodin etsinnän keskeyttämään joutuneen Naksun kohtalo sekä kaikkien muitten koirien kuulumiset puoli vuotta sarjan tekemisen jälkeen. Mukana on myös Tuulianna Tolan ja Tommy Wirenin haastatteluja sekä Tommyn koirakoulua.

Sadat suomalaiset perheet joutuvat vuosittain kipeän ratkaisun eteen: elinikäiseksi tarkoitetusta lemmikistä on pakko luopua - syystä tai toisesta. Koiralle koti -sarjassa etsitään koiralle uutta perhettä yhteistyössä omistajan kanssa.
Koirastaan luopuja valitsee kaksi koiralleen sopivaksi katsomaansa kotia. Koira tutustuu kumpaankin vaihtoehtoon, minkä lisäksi koiran potentiaaliset uudet isännät tai emännät vierailevat koiran kanssa myös koira-asiantuntijan Tommy Wirén luona.
Ohjelman päätteeksi koirastaan luopuja tekee päätöksen, kumpi kodeista on hänen koiransa uusi koti. Tuulianna Tolan juontamassa sarjassa seurataan, millaisin perustein uusi koti löytyy ja mitä kaikkea eläinystävästä luopumiseen ja lemmikin sopeutumiseen uuteen perheeseen ja ympäristöön liittyy.
Koiralle koti kertoo koskettavia tarinoita ihmisen ja lemmikin välisistä suhteista. Luvassa on kymmenen jakson verran suuria tunteita: luopumisen haikeutta, uuden suhteen alkamisen riemua ja ennen kaikkea onnellinen loppu - uusi, hyvä koti koiralle!
Tuotanto Kari Voutila, Susamuru Oy.
 
 
TV2  |  Anna palautta ohjelmasta
 
Yleisradio OY PL 64 00024 Yleisradio
Radiokatu 5 00024 Helsinki  |  Puh. +358 9 14801  |  Sähköposti: etusivu.toimitus@yle.fi

Vastaavat ohjelmatoimittajat