Sisältö


26.5. Pysyminen vireessä

Vireessä pysyminen voi olla hankalaa, kun ulkona sataa kaatamalla. Hassua kyllä, itse vietin puoli päivää toimistossamme ennen kun kuulin, että ulkona sataa. Meillä ei nimittäin ole yhtään ikkunaa, joten säästä ei ole tietoakaan. Yleisön jäseniä tippui kuitenkin aulaan läpimärkinä ja jokunen taksi piti tilata kilpailijoille.
Vireessä pysyminen oli hankalaa myös toiselle Steinway-flyygelille, jonka viritys hiukan kiukutteli iltaerässä. Onneksi virittäjä saatiin hälytettyä paikalle, jotta kilpailijat eivät kärsisi asiasta. Flyygelithan ovat kilpailun aikana todella ahkerassa käytössä mutta ne toki viritetään joka päivä sekä aamulla että keskellä päivää.

Kommentit

vireen pysyminen

Olisi mielenkiintoista tietää kumman flyygelin kanssa vireen pysymisongelmia tuli esille - sattuisiko joku tietämään oliko kyseessä Akatemian oma soitin vai F-Musiikin sponsorisoitin? Nämä soittimethan ovat arvattavasti hyvin eri ikäisiäkin.

Häiriökäyttäytyminen

Tänään illalla eturivin päässä istui joku, joka tuhisi häiritsevästi molempien seuraamieni esitysten ajan.
Ääni vaimeni aina kappaleiden taukojen aikana.
Itseäni se häiritsi paljon ja toinen esiintyjistäkin sanoi kuulleensa jatkuvaa tuhinaa.
Tällaisista ongelmista kärsivien tulisi harkita mihin tilaisuuksiin he voivat osallistua. Eturivin paikka ei ainakaan ole paras mahdollinen.

Vesa

Viimeisimmät kommentit