Sisältö


7.6. Kohta tiedetään...

...kuka voittaa toisen kansainvälisen Maj Lind -pianokilpailun! Finaalit alkoivat eilen, yleisöä oli runsaasti paikalla - heitä tuli niin runsaasti varsinkin viime hetkellä, ettei kaikki tahtoneet saada lippu ajoissa. Ehtivätpä myöhästyneet kuitenkin kuulla kaksi hienoa soittajaa. Jännää oli päästä itsekin saliin kuuntelemaan kilpailijoiden soittoa, vaikka välillä olikin vaikeata vain nauttia musiikista, kun sata työhön liittyvää ajatusta pyöri päässä. Paikalla oli myös MTV:n uutistiimi tekemässä juttua, katsokaa siis MTV:n uutiset tänään klo 19!
Meidän Finlandia-talon toimistossa on finaalipäivien aikana ollut äärimmäisen rauhallista, mehän olemme kaukana konserttisalista eikä toimistossa ole monitoria, joten välillä pitää todella pistäytyä talon kahvilassa tajutakseen että orkesteriharjoitukset ovat todella menossa. Siellä näkee soittajat monitorista - tai jos heillä on tauko, he täyttävät koko kahvilan hetkessä.
Tänään puhelimitse on kyselty oikeastaan vain yhtä asiaa - milloin tulokset tulevat ja miten niistä ilmoitetaan? Nykyäänhän tieto tavoittaa kaikki salamannopeasti sähköpostilla, niin nopeasti ettei mitään tietoa voi medialle ilmoittaa ennen kuin tuomariston puheenjohtaja lausuu voittajan nimen. Tiedonhan voi nykyään saada välittömästi netin, wapin tai tekstiviestin kautta. Toivottavasti tieto ehtii vielä myös lehtiin ja uutislähetyksiin - kaikki riippuu siitä miten kauan tuomaristolla kestää päättää voittajista. Eikä heillä todellakaan tule olemaan helppoa! Jäämme siis odottamaan toista finaali-iltaa ja tuloksia.

Kommentit

Onnea Sonja ja Maija!

Hienoa, että suosikkini Sonja Fräki ja Maija Väisänenkin palkittiin kovatasoisessa kilpailussa. Molemmat olisivat ihan hyvin voineet olla finalisteja.

Miksi erikoispalkintoja ei muuten mainita lainkaan ylen sivuilla? Eilinen oli suuri päivä suomalaisen pianismin historiassa, miksei voisi ottaa siitä kaikkea irti ?

Viimeisimmät kommentit