Minä paistan rieskat, kun uuni (sähköliesi) on saavuttanut korkeimman lämpötilansa - suoraan ritilällä (iliman alustoita) toiseksi ylimmällä tasolla. Sitä ennen on uunissa ollut esim. pataruuaksi haluamaani lihaa, laatikkoa tai ohrapuuroa, perunoita kuorineen (pestyinä tietty). Nämä patajutskat heti kylymään uuniin ja rieskojen paiston ajaksi pois ja uuni pois päältä ja jälleen "esilämmitetyt" pata-ainekset takaisin uuniin. Noin tunnin kuluttua homma on valamis.

Yksinkertaista, rakkaat watsonit!!! En tiiä säästöistä, mutta sähkö tullee tarkkaan käytettyä ^(*..*)^ :D

Köyhyys ei oo ilo kellekkää, vaa kyllä se joskus naorattaa teitä seoratesa!!!

>penttara Ke, 2012-01-04 03:46

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.