Ihmettelen myös tätä säästelyvimmatouhotusta, kyllä pari satukkaa ylimäärästä tilillä riittää ihan hyvin. Naisen paikka on vieläkin usean mielestä kotona tulottomana lapsia kaitsemassa, mutta itse en allekirjoita sitä. Ukolta voi tarpeen tullessa pyytää lisää rahaa, jos sattuu omat loppumaan. Naiset osaa elää ja nauttia sillä hetkellä, kun se palkka tilille napsahtaa..sen loppukuun voi sitten ihmetellä köyhänä, miten ihanaa se tuhlailu olikaan =).

Itse olen elänyt varattomana koko nuoruuden sekä suuren osan aikuisuudesta. Opiskelujen myötä palkkani nousi kaksinkertaiseksi ja näin ollen parani miehen palkkaan nähden. Nyttemmin minä avitan mieheni haaveiden toteutumista ja olen siitä hyvin iloinen. Varmasti tuhlaan palkastani osan ja loput säästän ulkomaanreissuamme varten. Pyykkikone jos sattuu hajoamaan, niin voi,voi, käännetään kalsarit toisin päin, niinhän ne ukotkin tekee =)

Naiset eläkää täysillä, nauttikaa ja annetaan puolisonkin nauttia, on sitten mummelina jotain mistä puhua! =) IHANAA NAISTENPÄIVÄÄ KAIKILLE NAISILLE <3 <3 <3 murmeltaa mieheltään saamaansa sydänsuklaata täällä =)

>säästöpossu,ei, ei! Ti, 2011-03-08 17:51

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.