En ollut koskaan tiennyt aikaisemmin tällaisesta kuin Asperger- oireyhtymästä. Nimen olin kyllä kuullut, mutta en tiennyt mitä se piti sisällään.

Silta- tv sarjan myötä tutustuin Aspergeriin, ja koin valtavan ahaa- elämyksen. Olen koko elämäni ihmetellyt muiden ihmisten käyttäytymistä, ja pitänyt sitä kummallisena. Ja omaa käyttäytymistäni poikkeava. Mutta nyt omalle käytökselle ja sosiaaliselle kömpelyydelle on nimi. Valtava painolasti on lähtenyt, en olekaan vain yksin tällainen outo lintu.

Nyt ymmärtää paremmin omasta suusta tulevat sammakot ja sen, miksi ei osaa puhua toisen sukupuolen kanssa luontevasti. Ja miksi olen teoreettisesti taitava, mutta en osaa vaihtaa sulaketta tai auton tuulilasin pyyhkijää.

Ympäristöä ja omaa elämää tarkkailen ikään kuin sivustaseuraajana. Ns. tavalliset ihmiset ovat näkökulmastani 100% taipuvaisia itsepetokseen. Itse olen rehti, mutta ikä on opettanut ettei kannata olla ihan täysin rehellinen. Eli itselle ei kannata valehdella, toisille voi. Mutta 99% ns. tavallisista ihmisistä kuitenkin sortuvat jatkuvasti itsepetokseen, joka on typerää, ja aiheuttaa vain pettymyksiä elämässä.

>ASBerger Ma, 2013-09-23 09:56

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.