Komppaan edellisiä!

Tähän aikaan vuodesta ainakin on houkutuksia joka puolella ja joulu on vasta kolmen viikon päästä. Jotenkin pitäisi pysyä ruodussa... ja herkutella vain silloin jouluna. Miten se meni; ettei väliä mitä syö joulun ja uuden vuoden välillä vaan uuden vuoden ja joulun välillä:))

Itse kamppailen samojen juttujen kanssa parhaillaan. Välillä mulla auttaa ahmimiseen kunnon syöminen = perusruokaa(proteiinit) + runsaasti kasviksia. Ja riittävästi vettä. Samoin se säännöllisyys, ei yli 3 h välejä syömiseen. Ja herkutkin mielellään hitaita hiilareita täysjyvästä. Höttöhiilarit (sokeri ja valkoinen vilja, ja kaikki missä niitä on) laukaisee heti ahmimisen ja siitä taas seuraa pettymys, väsymys, masennus. Ja ahmimiskierre jatkuu ja olo heikkenee... Olen tässä nyt itse, sen verran vetämätön ja huono olo, että täytyy taas yrittää jotenkin nousta. Vaikka vaan kirjoittamalla tähän.

Ehkä se tästä. Olen odottanut kovasti Maatuskan mitoissa-blogiin juttuja - toivottavasti jaksat blogata vielä.
Ja mikä tässä jutussa on vaikeaa. Mä luulen, että fysiikka ja aineenvaihdunta täytyis saada ensin normaalitilaan ja psyyke sitten perässä. Nyt taidetaan vaan mennä perä edellä puuhun...

>Mä vaan Ma, 2011-12-05 10:08

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.