Itse luin jutun sillä mielellä, että kun on etsimässä itselleen kumppania (miestä tai naista) kannattaa jo silloin kiinnittää huomiota sellaisiin ominaisuuksiin kuin aktiivisuus, huomaavaisuus jne. mitkä sattuvat nyt kellekin olemaan tärkeitä. Eli jos edes alkuvaiheessa toinen osapuoli ei ole erityisen aktiivinen niin sitä voi olla turha odottaa sitten myöhemminkään.

Hieman ristiriitainen juttu tosiaan sen suhteen, että jos on itse aktiivinen pitäisi esittää passiivista jotta toinen aktiivinen kiinnostuu.. ;) Mutta ehkä välillä on nähtävissä jonkinmoista yliaktiivisuutta kumppanin etsinnässä ja sellaisen hillitsemisessä tuskin on mitään haittaa.

Itse olen ollut pitkään sinkkuna ja monissa lyhyissä suhteissa ja nyt vuosien jälkeen tunnen löytäneeni vakaan parisuhteen. Ollaan nyt oltu jo useampi vuosi yhdessä. Ei kuitenkaan olla mikään prissi ja prinsessa vaan ihan samoissa ympyröissä liikkuneet kaksi ihmistä, jotka molempien aktiivisuuden avulla löysivät toisensa. Kummatkin olivat kiinnostuneita ja aktiivisia.

>Elvi Pe, 2012-01-27 10:25

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.