Mukavaa tekstiä Markus Koolta! Loppui vaan niin äkkiä,joten pakko saada lisää! Siis jos hän vaan suostuu antamaan? Pliis.
Huumori- ja tietopläjäys samassa paketissa,muttei todellakaan mitään väkisin väännettyä.Vastaheränneet (yötyöläisen...) aivosolutkin aktivoituivat nanosekunnissa ihmettelemään.Totta maar.
Onko ihmisen mahtavin kyky kuluttaa,viihtyä,nauttia,lusmuilla,kävellä yli,painaa alas,haalia hyvää ja paljon?Eläimet lähinnä taistelevat olemassaolostaan ja elämänjatkumisesta - pyrkivätkö ne esim.nauttimaan auringonpaisteesta,hyvästä ruosta tai naapurin epäonnesta? Who knows.En minä ainakaan tiiä.

Itselle toivoin viimeistään silloin kun perilliset syntyivät,lisää käsiä ja jatkomallin sellaisia.Mahollisesti tyyliin mustekalamummo.
Kotihommat,lastenhoito ja tukanpesu olis hoidettu hetkessä ja isäntää olis odottanut töistä palatessa virkeä ja hymyilevä vaimoihminen.Karkuun lähteneen ipanan olisin napannut henskeleistä kiinni kaukaakin ja palauttanut tyylikkäästi hiekkalaatikolle.Ei olis tarvinnut tuulihousut kahisten sännätä perään,saatikka karjua pää punaisena "Takaisin!".Kaupassakäynti olis hoitunut melkein ovelta käsin.Töissä hommat olis äkkiä tehty,joten kotiin jo puoliltapäivin.
Toisen kyvyn toivon aina aika ajoin saavani,viimeinkin.Voisinpa-vajota - maan- alle.
Ei niinkuin juoksuhiekkaan muutamasentti kerrallaan vaan se olis heips ja moi.Kun mokaan ihastuksen nähden ja vielä ähötän punaisena sen nähden.OMG! Tai kun sanon lekurille painavani 60 kiloa ja vaaka näyttääkin virheellisesti 72 ? Tai kun kaikki kattoo kun haluaisin vaan olla ja mennä peiton alle piiloon....

En tiedä.Tutkimusten mukaan vain harvalla meistä on erityistaitoja ja suurin osa on harmaata massaa,jolla ei ole eikä varsinkaan tule olemaan mitään erityistaitoja.Ei ainakaan yleisesti arvostettavia tai tavoiteltavia.Ollako siitä tiedosta nyt iloinen vai surullinen?
Mut ainakaan kukaan ei osaa olla paremmin minä,kuin minä.
Tai enpä tiiä sitäkään satavarmasti.

>henna Su, 2012-03-11 16:47

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.