Ja jatkoa seuraa:

Omien ilmoitusten ja profiilien kautta miehelle ei yhteydenottoja tule. Vaikka miten panostaisi, niin saldona on lähinnä joitain yksittäisiä yhteydenottoja joista lähes kaikki ovat luokattomia, tyyliin pelkkä puhelinnumero Venäjälle. Yksikin vakavasti otettava vastaus tuntuu olevan jo poikkeuksellisen hyvä suoritus.

Käsittääkseni (ja tulosten valossa) erotun edukseni koska osaan kirjoittaa ja pakettini on muiltakin osin hyvässä kuosissa. Vaan kun kaikki lasketaan yhteen niin jokaisten treffien eteen on saanut nähdä yli työviikon verran vaivaa. Vertailun vuoksi, helpommalla saan ilman valmiita kontaktejakin hankkiuduttua tunnin tapaamiseen minkä tahansa suomalaisen pörssiyhtiön toimitusjohtajan kanssa.

Johtopäätökseni tästä kaikesta on se, ettei tämä touhu yksinkertaisesti kannata. Olenkin päätynyt takaisin baarimetsästyksen pariin siitä huolimatta, että yhden illan jutut eivät kiinnosta ja jotain vakavampaa olisi hakusessa. Mutta siellä pelikenttä on sentään edes jotenkin tasa-arvoinen, ja kun sanot jotain niin siihen saa edes jonkinlaisen vastauksen.

>Anomuumi Su, 2012-05-27 11:07

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.