Nudistiparkojen olisi pitänyt älytä heti ensimmäisnä iltana lähettää kodeistansa sähköpostit poliisin, veroviranomaisen ja elintarvikeviranomaisen vihjeosoitteisiin, että täällä yksi ajaa autolla yleisellä rannalla ja myyskentelee sieltä elintarvikkeita.

Seuraavana päivänä olisi ollut viranomainen rantatöyrään takana vahdissa, ja vähintään yhyttänyt Pelsepuupin koiran pitämisestä irrallaan, kun sehän on järjestyssäännössä kielletty, ja sähköankeriaksen rääkkäämisestä, kun eihän sellaista potraa elukkaa saa ämpärissä pitää - varmaan sähköturvallisuusmääräyksiäkin rikkoo se. Eikä saa elukoita muutenkaan pitää elintarvikkeiden myyntitiloissa.

Ajokortti, kioskiauton rekisteriote ja myyntiluvat olisi vaadittu syyniin, alkometri olisi tungettu Pelsepuupille suuhun, ja eläinsuojelu- ja järjestyssääntösanktioiden ohella olisi samalla pantu todistajanlausuntojen perusteella vireille myyntitoiminnan verotarkastus ja tarkempi elintarvikeviranomaisen laadunvalvontaprosessi.

Kyllä olisi Pelsepuuppi katunut katkerasti tajutessaan, että nytpä tuli hankituksi niskoilleen iankaikkinen riesa, itku ja hammasten kiristys. Mennyttä olisivat nyt huolettomat vuosituhannet sieluja piinaamassa ja luomakuntaa kiusaamassa.

Ja nudistit olisivat iloisna lähteneet lentopalloilemaan, paitsi että konstaapelit olisivat pidättäneet koko konkkaronkan siveettömyydestä julkisella paikalla, kun yleinenhän oli se ranta eikä nudisti-.

>Seppo Ma, 2012-05-21 09:29

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.