Arv hra Mar'us 'ajo

Pitemmälle en kokeile kootonta vuotta. Vuoden olin juomatta ja se riitti sellaisista tempauksista. Kaiken lisäksi luin ed. kirjoituksenne aluksi väärin: Kuolinvuosi. Kahvi läikkyi järkytyksestä mikroaaltouunissa lämmitetyn pakastepullan päälle (anopin vierailulta yllättäen tähteeksi jäänyttä känttyä, mutta olin levittänyt hillotkin päälle ja sotkuhan siitä tuli taas suuri ja vaimon huuto päälle = yhtäsuuri).

On varmaan luvallista tulostaa ja leikata näitä kysymyksiä myös henk.koht. itselleen vai mitä hän arvelee? Ajattelin leikata niitä lompakkoon varalle ja sitten työterveyslääkäriltä aina lukuisien käyntieni päätteeksi ottaa yhden käsiteltäväksi. Arvelen, että eläkkeelle jäämisen päiväni voisi siitä vähän aikaistua.

Kuitenkin yhden vastauksen kyllä tiedänkin jo. "Kun lääkäri katsoo sillä putkikoneella nenään, niin mitä siellä näkyy?" Talvella hän sinne katsoi ja sanoi, että sieltä näkyy liiterin takaseinä. Ja tikkataulu. Tulos on 14 ja yksi tikka pudonnut maahan. Mutta jos kysyisin mitä näkyy korvasta? Se on varmaan ihan toisenlainen maisema. Että saako näitä muokata tarpeen mukaan.

Häneltä kysyy

'unnioittavasti
TommiS

P.S. Kokeilinpas kuitenkin. Taisit yllättyä aika tavalla!

>TommiS La, 2012-07-21 19:37

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.