Ainoana vaarana on se, että se mies (tai poika, poikia on tätä nykyä enemmän kuin miehiä) ihastuukin kahvin jauhamiseen ihan liikaa ja jauhaa koko huushollin kahvit kun oikein vit-... Kettuuntuu. Ja sittenhän ne väljähtyy, melko nopeasti vieläpä (kerran ostin mainiota kahvia ihan täältä Suomesta peräti, mutta se väljähtyi pussissa ihan päivässä tai kahdessa niin että piti lotrata maitoa vaikka kuinka siihen)

Myöhempi dynamoidea on kerrassaan mainio tämän huomioiden. Jos on oikein etevä elektroniikassa se nainen (kuten voisi harmillisen harvoin sanoa olevan vielä tänäänkin, eikä millään pahalla kun osaavat monia muita ja hyödyllisiä juttuja) niin saisi vaikka disko-valot välkkymään kondensaattorien avulla, ja jos kondensaattorit virittäisi sopivasti niin voisi kuvitella että grammarin saisi pyörimään samalla (vanhat mallit kun vaatii vaan vetoa, mutta voi olla ettei ees Bee Geesiä löydy niille, ja jatsi sopii aika huonosti diskovaloihin), niin että oikeastaan jos vain laittaisi grammarin niin riittäisi sähköäkin siihen, muttei olisi sitten niitä valoja.

Eli luulisin että disko ei onnistu tällä, mutta kerrostaloasunnossa se ei olisi viisastakaan. Mutta jatsit hoituu, sillä voi vaikka jauhaa sitä kahveakin samalla (jazz ja kahvit on ihan hyvä yhdistelmä, ja takka ja sade, joskin molempia on huono pelkällä myllyllä luoda)

Tulipa sekavaa tekstiä.

>A.M La, 2012-11-10 16:02

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.