Minulla oli jo ennestään kamalan paha mieli sen kuolemaan lähetetyn apinaraukan vuoksi. Nyt on vielä pahempi. En kyllä tätä olisi toivonut.

Ennemmin vaikka että lähetetään avaruuteen joku nor- ei kun persu. Niistä ei ole niin väliksi, kun puuttuu niiden tunnerekisteristä muut tunteet paitsi ällistys ja viha. Kaikki lämpö ja aurinkoisuus puuttuvat. Sekä innovatiivisuus. Että on siinä eroa, hyvän apinan ja lattean persun välillä. Ensimmäisellä ei ollut chansseja, jälkimmäisellä yleinen oppivelvollisuus v:sta 1921, ja silti lattea luonne ja äly.

Toisille lällätellään kyllä oikein realidysdi, ilkeitä ja jälkeenjääneitä välikysymyksiä välikysytään joka toinen viikko, mutta itse ei keksitä edes, miten voi lämpimästä ja hyrskytetystä limupullosta kaataa lasiin niin, ettei se pursku pöydälle. Vai ovatko keksineet? Niin! Kätevä apina kehittäisi oikean ja purskumattoman toimintamoodin viikossa. Rauha hänen sielulleen.

Ymmärrän hyvin jos ei tätä julkaista. Onhan tässä poliittis-apinallinen kannanotto, joka ei ole Miljoonalaatikon tapaista. Nostan kuitenkin iloiten punaisen lipun salkoon heti, kun havaitsen jossain persussa älyllistä elämää. Eläköön avaruustutkimus!

>Riina To, 2013-02-07 20:27

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.