Katsokaa Hjallista, onko se erityise kaunis tai charmikas tyyppi? Menestynyt taloudellisesti on silti.

Onko tämä juttu nyt osa sitä seksualisointia jota joka luukusta tuputetaan. Surullista että n. "asiallinenkin" media tanssii tämän pillin tahtiin. Liikaa disneyn prinsessapiirrettyjä nykyinen toimittajasukupolvi nähnyt ilmeisesti. Terve iloinen ja reipas ei enää ole mitään... nyt halutaan julistaa eroottisen pääoman ilosanomaa.

Lisää kauneusleikkauksia, hammaskuoria, botoxia ja hiuslisäkkeitä niin johan ura urkenee. Ja varsinkin kun vielä vähän flirttiä kehiin niin johan saadaan työpaikoille vähän vipinää työkuvioita sotkemaan! Eihän nyt tavallisen vinohampaisen tavismaatiais tyypin nyky-yhteiskunnassa ole lupa olla tyytyväinen itseensä ja työhönsä...

Kaikenlaisia ilmiöitä yhteiskunnassa on mutta, median vastuulla on myös se miten ne tuodaan esiin. Minun mielestäni tässä suuntauksessa on jotain häikkää jos henkilön varsinainen ammattitaito ei yksinään riitä kriteeriksi palkkaukseen. Joihinkin aloihin huoliteltu ulkoinen olemus ja erityisen hyvät sosiaaliset taidot kuuluvat osana ammattitaitoa, mutta kai tälläisistä asioista kiinnostuneet ihmiset luontaisestikin hakeutuvat näille aloille. No ¤?%# sherlock!! Paljon on myös sellaisia töitä johon eivät nämä taidot ole mitenkään oleellisia, vaan tiedollinen ja taidollinen pohja ratkaisee KAIKEN. Haluatko kauniin vai parhaan kirurgin?

Tämä siis oli mielestäni taas aika "nolla infoa". Haluammeko median keinoin lisätä ihmisten pinnallisia asenteita... onko se terve suuntaus? Ja vielä tuo testi osio? Kenelle se oikein oli suunnattu???

>jahas La, 2013-02-23 05:24

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.