Tämä ajan laatu arvopohjineen on aika sairasta, jos ei ole sattunut huomaamaan. Kaikki terveet arvot yhteiskunnastamme on väistymässä ja väistyy, mikäli ihmiset EIVÄT HERÄÄ.

Ulkonäöstä kaikella tapaa on tehty itseisarvo, myöskin "höttöpöttö" julkisuuden tavoittelusta tosi tv-ohjelmineen.
Ja monet "lankeavat" näihin koukutuksiin eivätkä ajattele ihan itse.

En voi parhaalla tahdollakaan uskoa, että TÄMÄ YLTIÖMÄINEN PINNALLISUUS, JULKISUUDEN TAVOITTELU JA ULKONÄÖN SAIRAALLOINEN KOROSTAMINEN OVAT TUONEET IHMISILLE SISÄLTÖÄ ELÄMÄÄN TAIKKA KOKONAISVALTAISTA HYVÄÄOLOA päinvastoin, no minkä tähden ihmiset käyttävät niin paljon masennuslääkkeitä lääkkeitä, nuoret "bilettävät "todella paljon, juovat ja osa kaiketi on huumausaineiden käyttäjiä.

No, mitä tällä on tekemistä ko. aiheen kanssa:paljonkin , yleisellä tasolla yhteiskunnassamme on aivan "sairaat arvot" joiden mukaan aika monet ihmiset menevät, ja tämä arvopohja heijastuu myöskin lasten pukeutumiseen, lasten kulttuuriin ja lasten maailmaan, mikä on huolestuttavaa.

Olen itse jo aikuisten tyttöjen äiti. Onneksi me vanhemmat "vältimme artikkelissa olleet karikot" tietoisuudella ja maalaisjärjellä. Tyttäreni ovat kiittäneet meitä siitä, että onneksi he saivat olla lapsia eikä ollut liian kiirettä aikuisuuteen.

Minusta aikuislla/vanhemmilla on vastuu siitä, ettei lasten tarvitse olla liian varhaisessa vaiheessa "pikkuvanhoja".

Onhan sekin aika koomista, että monet aikuiset naiset koettavat tavoitella "parikymppisen " habitusta kauneustoimenpiteineen ja "tyrkkyvaatteineen" ja mm. näitä tosi tv ohjelmia asian tiimalta riittää.

Pidän tärkeänä sisäistä kauneutta,harmoniaa, sielukkuutta, terveitä arvoja eli maalaisjärkeä.

>maalaisjärki kunniaan Ti, 2013-03-05 10:32

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.