Nyt täytyy kyllä sanoa etten todellakaan allekirjoita tätä juttua! Esim. ihan nopea vilkaisu H&M:n nettikaupan "tytöt 134-170 cm"-osastoon osoittaa että tytöille on ihan perus-vaatteita vaikka kuinka paljon. Löytyy raitapaitaa, yksiväristä paitaa (ja kaikki normaalipituisia, ei napapaitoja) ja tavallisia farkkuja. Mekkojakin vaikka minkälaisia sekä tunikoita, leggareita yms.

Valitettavasti vaan ihmiset jotka ostavat vaatteita lapsilleen eivät osaa/viitsi etsiä näitä vaatteita kaupoista vaan otetaan ne mitkä sattuvat ekana silmään ja valitetaan kun ne sitten sattuvat olemaan liian aikuismaisia. Tai ehkäpä ne vanhemmat antavat lapsensa valita ja lapset ottavat sitten niitä vaatteita joita näkevät musiikkivideoilla yms ja vanhemmat sitten vasta kotona katsovat mitä ovatkaan ostaneet.

Oma lapsi on vasta 5-vuotias mutta en kyllä antaisi hänen vielä 8-10 vuotiaanakaan ihan yksin päättää mitä pukee päälle juuri siitä syystä että sitten ne valinnat voivat olla aikuisten mielestä liian pissismäisiä.

>Yhden lapsen äiti Ti, 2013-03-05 10:32

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.