Olen samaa mieltä nimimerkin "en ymmärrä" kanssa siitä, että aihe on väkisin koottu. Kaupoista löytyy ihan varmasti perusvaatetta, ei pelkästään pienistä putiikeista. Lähipiirissä kasvaa monta ala-asteikäistä nuorta neitiä, jotka pukeutuvat nätteihin ikäisilleen sopiviin vaatteisiin. Samoin kun itse olen kummitytölleni vaatteita ostanut, aina on löytynyt jotain kivaa ja nättiä neuletta, trikoota, mekkoa.

Tuntuu siltä että toimittaja on kaupassa kulkenut etsimässä jutun juurta, ja kyllähän sieltä niitä napapaitojakin löytyy joihin tarttua jos sillä silmällä hakee. Yleensä olen kyllä "napapaitaosastolta" törmännyt pelkkiin bolero-tyyppisiin yläosiin, joita ei ole tarkoituskaan pitää yksistään vaan tavallisen t-paidan kaverina.

Paljon suurempi ongelma ketjujen vaatteissa on se että niitä valmistavat tai niihin puuvillaa poimivat ehkä jopa toimittajan tyttären ikäiset lapset. Halvalla ei saa ilman että jossain tuotannon vaiheessa mennään epäeettisyyksiin. Mutta kun halvalla pitäisi saada ja vielä juuri silloin heti kun MINÄ päätän lähteä kauppaan viimeisenä mahdollisena iltana.

Netistä saa tilaamalla melkein mitä vaan vaikka asuisi missä takahikiällä, ihan kohtuuhintaankin. Joten tämä ongelma on todellakin tekemällä tehty.

>Niu Ti, 2013-03-05 11:29

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.