En todellakaan allekirjoita tätä juttua. Mulla on pian 9v tyttö ja enkä todellakaan anna kulkea missää napapaidoissa enkä glitter/niittileggareissa vaan ikäiselleen sopivin vaattein. Mutta ihan ne kaupasta olen hakenut ne tähän mennes.
Me käytetään suurimmaksi osaksi H&M:n valikoimaa. En mä tiedä kuinka laput silmillä ihmiset kulkee jos esim. hennesin valikoima on pissistä. Siellä on paljonki vaatetta jota voi ihan se tokaluokkalainen käyttää. On siellä myös valikoimassa tuotteita joita en anna laittaa mut vanhempi lapsi niitä voi laittaa. Meillä on käytössä ihan leggareita ja pari pitkää hupparitakkia ostin just vähän aika sitten sieltä. On kauniita neuleita, farkkuja ja neki on ihan perusfarkkuja. L.O.G.Gin mallisto esim. on pienissä ja isoissa lapsissa lähestulkoon sama.
Kappahl on semmonen mistä mä en juurikaan osta enkä pahemmin lindexistäkään. joskus jotain poikkeuksia löytyy mutta kyllä ne on sitä pissismallistoa enemmän! Kasarilook on aika kova sana. Moni sano et laatu on hennesis huonoa.. Meil on edelleen käytössä muutamia tuotteita jotka on ostettu 2v sitten ja eikä niis oo mitään! Kova hinta ei aina kerro et se laatu on hyvää. Monesti ihan päinvastoin. Moni valittaa et tytöille ei saa lapsekkaita vaatteita.. Valikoimaa pitäs olla maailmassa ihan tarpeeks ja mä asioin niissä liikkeissä josta mä voin ostaa enkä jaksa valittaa toisen kaupan valikoimasta. Ne myy mitä myy ja mulla on valinta olla ostamatta.

>yhden tokaluokkalaisen tytön äiti Ti, 2013-03-05 14:50

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.