Syy siihen miksi hihattomat paidat ja ns. napapidat tulevat kauppoihin tammi- hemlmikuussa on se, että silloin sesonki vaihtuu ja kevät, kesä mallistot tulevat myyntiin syys, talvi tuotteiden ollessa alennusmyynnissä. Syys/talvi mallistot sen sijaan tulevat myyntiin heinäkuun lopussa kevä/kesä vaatteiden ollessa alennusmyynnissä. Talvivaatteet siis kannattaa ostaa siis silloin kun ne ovat myynnissä kaupoissa.

Aamu tv:ssä sanottiin virheellisesti, että esim H & M ym ketjujen vaatteet sisäänostetaan, mutta se ei pidä paikkansa, sillä ketjujen vaatteet tulevat suoraan niiden omiin kauppoihin. Erikseen ovat kaupat, joissa kaupan ostaja valitsee ja sisäänostaa merkit ja tuotteet omaan liikkeeseensä, kuten esim Jenni Lokki tekee.

Jos menee väärään kauppaan väärään aikaan ei ole mikään ihme, että ei löydä mieleistään tuotetta.

Keski -ja Etelä Euroopassa on suurempi vaateteollisuus ja ihmiset kiinnostuneita mitä päällensä laittavat ja valmiitä siihen satsaamaan ja arvostavat vaatteita enemmän, kuin Suomessa, siksi siellä on suurempi ja parempi valikoima. Suomessa suurin osa ihmisistä ostaa vaatteensa City-Marketista.

Vaatteista on oltava myös valmiita maksamaan. On täysin absurdi yhtälö, että täällä ihmiset valittavat että vaatteet on tehty lapsityövoimalla, mutta eivät ole myöskään valmiita maksamman Euroopssa tehdyn hintaa. On hyvä muistaa, että kankaan tekemiseen, vaatteen suunnitteluun, kaavoittamiseen, leikkaamiseen, ompelemiseen, sisäänostamiseen ja myymiseen tarvitaan aina ihmisen työpanos, mikäli hinta on 10-20 e voit vain kuvitella paljonko siitä jää käteen työntekijöille. Niin kauan, kun suomalaiset eivät ole valmiita maksamaan oikeeta hintaa vaatteista, ei niitä täällä tulla myöskään myymään.

Muistathan, että voit aina myös tilata lapsellesi koulu-univormun netisä: http://www.johnlewis.com/baby-child/school-uniform/c6000034

>ruma se vaatteilla koreilee Ti, 2013-03-05 17:49

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.