Hyvä, että joku muukin on huomannut tämän.
Meillä ylitettiin 128 sentin raja parivuotta sitten ja järkytyin suuresti kun huomasin, ettei mistään oikein löydy lapselle kunnollista päälle pantavaa. Kaiken maailman teinihömppää oli tarjolla. Ei söpöjä vaan asenteisia ja seksikkäitä. Ulkomailta tilailen tytölle vaatteet, kun suomen puolella saa aina kertatoisensa jälkeen järkyttyä vaatetarjonasta. Ei niistä nättejä löydy, seksikkäitä vain.

Tyttöjen lelut ovat minulle ollut suuri nieleskeltävä. Olen kieltänyt, että esim. bratzeja ei saa tytöllemme lahjaksi ostaa vaan ne lentävät roskiin ja syy on juurikin lelujen seksikkyys ja ulkonäkökeskeisyys elokuvissa ja ohjelmissa. Tästä olen valitettavasti joutunut periksi antamaan, lähinnä siksi kun tyttö kinuaa ja valittaa kun kaikilla muilla kavereilla on , mutta hänellä ei.
Siinä olen joutunut itsekseni pohtimaan, että onko vika minussa vai niissä muissa vanhemmissa? Eikö nuo nuket tosiaankaan herätä muissa iljetystä?

Minä haluan suojella lastani kaikenmaailman pedofiileilta ja samalla toivoisin, että onnistun kasvattamaan hänestä järkevän, vallitsevasta yltiömääräisestä seksistä huolimatta.

Seksi kuuluu aikuisuuteen, ei 9-vuotiaalle.

>oikein suututtaa Ke, 2013-05-22 04:57

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.