Pikkusiskoni oli kanssa jo 8-9.V:nä todella pitkä ja myös kinnostunut kauneudesta ja muodista... Hän omaksui vauhdilla Spice Girlsin mukana ylitäseksikkään pukeutumistavan. Tätä ennen oli toki pukeutunut vain vaaleanpunaiseen. Yritn sanoa hänelle ja äidille että vesiraja minihameet ja shortsit ja napa-paidat, jotka näyttivät pikkuhuisilta ovat liian pienet kaupungille ja kouluun, mutta niissä hän kulki.

Henkisesti hän oli edelleen ikäisensä lapasen tasolla, leikki poneilla, mielikuvitusleikkejä lähti kanssani pulkkamäkeen.Seksistä hän ei ymmärtynyt mitään ja lapsuus ei katkennut siihen että päällä oli paljastavat vaatteet. Siis EI KATKENNUT, vaateet on vai vaatteita.
Olin helpottunut, koska minulla ei ollut hänen vaattesiin sanavaltaa isän, äidin ja hänen oman tahdon yli...

Oliko vaatteista jotain haittaa? Kyllä. Ympäristön suhtautumisen muttuminen vaikuttaa meihin lopulta : Aikuisena, 20 vuotiaana hän olis itä mieltä, että Äidin olisi pitänyt suojella häntä seksuaalisoinnilta, ja sanoi ettei antasi omien lapsiensa pukeutua niin, niin pieneä. Hän aloitti hyvin aktiivisen seksuaalisen elämän jo 16.v :nä ja on nyt maannut yli 200 miehen kanssa ja vielä parikymppinen. Moralisoimatta, en ole varma onko se ihmiselle hyväksi, ja mieten 9.v aloitettu seksualisointi tähän vaikutti... Tiedättekö te?

>väärin pukea tyttöntylleröt seksi pedoiksi -suojelkaa lapsia Ti, 2014-05-20 15:23

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.