Ällille:
Jos mies kertoo naiselle "totuuksia", mitä nainen ei halua kuulla tai kokee tulevansa niillä loukatuksi, niin se tekee miehestä heti sian...

Itse olen hakenut avioeroa kaksi kuukautta sitten vaimoni ryyppäämisen takia. Lapsuuteni asuin perheessä, missä oli alkoholisti isä.
Tein päätöksen, että olen katsellut läheisteni tuhoamista alkoholilla jo aivan tarpeeksi yhdelle elämälle ja suuntaan tästä eteenpäin eri ladulle.
Minun olisi varmaankin pitänyt tukea vaimoani, koska alkoholismi on sairaus, mutta kävi niinkuin siinä laulussa; "nyt ei omat voimat riittäneet", eikä sen puoleen motivaatiokaan.
En koskaan tule sitoutumaan parisuhteeseen tämän jälkeen, koska sikana luultavasti aiheutan alkoholismia läheisilleni. Toisaalta, nyt minun ei tarvitse elää pelossa, missä olen elänyt jo yli 40 vuotta. Aina kun olen tarttunut kotioveni kahvaan on mieltäni ravistellut pelko, ollaanko siellä humalassa vaiko selvin päin.
Tuon pelon jätän taakseni suurta mielihyvää tuntien ja samalla kättelen itseni, että uskalsin viedä tämän liiton päätökseen.

>Kimba Rimer Ma, 2013-03-25 07:19

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.