Eiköhän tää oo melkein sama asia kuin se, kun jossain kohtaa myssyjä neulovista pojista oli joka lehdessä juttu - oli se niin ihmeellistä kun pojillakin pysyy puikot ja koukut kädessä! Miksen ole koskaan lukenut samanlaisia juttuja tytöistä, jotka tekevät käsitöitä? Niin joo, johtuiskohan siitä että niitä on aina pidetty "naisten töinä" ja pojat olivat tässä kohtaa se sensaatiomainen poikkeus..

Edelleen - valitettavasti - skeittaavia tyttöjä tuijotetaan - ihailevasti, hämmästyneesti, oudoksuen.. Koska skeittauksella on edelleen ns. miesten lajin leima.

Niin kauan kuin tytöt ovat selvä vähemmistö skeittauksessa, tullaan tytöt ja pojat erottelemaan toisistaan, vaikkei se ole toivottavaa. Lumilautailu on hyvä esimerkki siitä, kuinka nais- ja mieslaskijoita on jo lähestulkoon yhtä paljon rinteissä ja kaikki snoukkaajat ovat käytännössä yhtä ja samaa massaa.

Mutta toisaalta, mun mielestä siinä ei ole mitään pahaa että on tyttörullalautailijoita ja poikarullalautailijoita - ainakin tytöt saavat edelleen huomattavasti enemmän positiivista kuin negatiivista huomiota harrastuksestaan :-)

>Maili Pe, 2013-05-10 20:11

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.