Ne on pääasiassa kasvien hajuaineet mitkä estävät kasveja sairastumasta viiruksiin ja baktereihin joita imasta pääsee
sisälle kasvien solukkoon. Ja juuri nuo samat kasvien hajuaineet on ne jotka tappavat viiruksia ja bakteereja myöskin ihmisissä ja eläimissä. Ovatko ne tehokkaita nuo kasvien hajuaineet. Kyllä kasvien hajuaineet ovat tutkimusten mukaan tehokkaita parantajia varsinkin valkosipulin hajuaine on todella tehokas bakteerien ja viirusten tappaja. Jos on syönyt yhden valkosipulin kynnen päivittäin niin sen haju tappaa suuhun joutuneen keuhkotautibakteerin jo suussa niin ettei ihminen sairastu, mutta valkosipulin hajuaine ei paranna enään jo keukotaudin saanutta ihmistä valkosipuli on siis keukotaudin suhteen ennaltaehkäisevä aine. Sama koskee valkosipulin tehoa isoruton eli mustansurman suhteen. Pitkään ihmeteltiin miksei keskiajalla ruttopotilaita hoitaneet lääkärit kuolleet ruttoon. Kunnes löytyi keskiaikaisen ranskalaisen lääkärin muistiinpanoista ohje että ruttopotiladen luona käydessä pitää olla valkosipulinaamari kasvoilla jonka läpi hengitetään. Toisen maailmansodan aikana saksalaisilla ei ollut penisilliiniä ja paljon sotilaita kuoli leikkaushaavojen tulehduksiin ja sairaalabakteereihin. Kunnes alettiin pitää leikkaushaavojen lähellä valkosipulikääreitä 15 minuuttia päivässä ja se lopetti nuo ongelmat. Flunsaan jaetaan ohjetta missä syödään kokonainen valkosipuli 2 - 3 sandvih leivän välissä lisukkeiden kera ja otetaan 6g - 8g C vitamiinia päivässä se kunnes tauti paranee. Se on tehokas tapa päässä humisee mutta kuume lähtee ja niin vieraat kuin tutukin pysyy kaukana mutta voi tehdä töitä.

>Kasvien sisällä bakteereja ja viiruksia torjuu kasvien haju Ti, 2011-10-11 14:12

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.