Mun mielipide on että rokotteet nyt vaan tulet ihan liian myöhässä. Ja että sairastamalla saa takuulla parhaimman suojan.
Riskinsä on joka sairaudessa, tässä todennäköisyys ikävimpii seurauksiin on kuitenkin jopa pienempi varmaan kuin jäädä auton alle.
Elämä ei mene niin että kaiken pystyy pelaamaan varmanpäälle.

Meillä poika 5v on sairastanut nyt sunnuntaista saakka tautia. Ei ole rokotettu. Ei olisi ollut vielä "vuorokaan" jonottaa rokotetta, mutta ei oltaisi oltu ottamassakaan.
Kuumetta nyt 4. päivä menossa, pahankuuloinen yskä. Olemme nyt vain kotona, kaikki menot on peruttu. Ettemme tartuta muita, meillä on myös 1vuotias lapsia, jolla tähän mennessä lieviä oireita kuten meillä aikuisillakin.

Diagnoosinhan saa nyt sitten vain puhelimessa, oireiden perusteella, joten 100% ei kukaan riskiryhmään kuulumaton olla että onko sairastanut vai ei.

Hulluinta mitä olen kuullut, on että ihmiset jotka sairastavat tautia, eivät usko että sairastamalla saa vastustuskyvyn, vaan meinaavat vielä ottaa rokotteen!! :/ Outoa....ja näin jopa terveydenhuollon henkilöstö suosittanut...

Ke, 2009-11-11 20:00

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.