Sanoisin, että Rokotusinfon levittämään pseudotieteelliseen uskomus- ja hurujuttuihin uskovien touhu on vouhotusta.

Minä pelkäisin ennemminkin luontaistuotekaupan pillereitä, joita kukaan ei valvo mitenkään, kuin rokotteita, joiden turvallisuutta on tutkittu todella paljon.

Rokotteet ovat itseasiassa luomuin keksintö, mitä lääketiede on koskaan kehittänyt! Mikä sen luonnonmukaisempaa hankkia suoja tautia vastaan, kuin taudinaiheuttajan kuorenpalaset, joiden avulla elimistö uskotellaan kohdanneensa oikean taudinaiheuttajan. Näin elimistö muodostaa suojaavia vasta-aineita, mutta se ei silti sairastu. Nerokasta.

Adjuvantitkin ovat nerokkaita:tarvitaan todella pieni määriä tuon taudinaiheuttajan kuorenpalasia kun lisätään rokotteeseen adjuvanttia, jonka tarkoituksena on aiheuttaa älämölöä pistospaikalla, että sinne hälytetään mahdollisimman paljon elimistön poliiseja. Näin poliisit hoitavat rikospaikalla rikollisliigan tunnistuksen ja rikollisen tuntomerkit tallennetaan poliisin tietokantaan, jotta seuraavan kerran kun rikollinen- se oikea elävä paha-aikeinen rikollinen (H1N1-virus) elimistöön tunkeutuu, on elimistön FBI (=vasta-aineet) odottamassa käsirautojen kanssa.

Ke, 2009-11-11 20:20

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.