En ole ottamassa tätä myrkkyä missään vaiheessa itseeni vaan panostan vastustuskykyyn, hygieniaan, ravintoon, urheiluun sekä pukeudun lämpimästi. Yleisesti katsoen pidän hyvää huolta terveydestäni. En ole ollut yli 10 vuoteen sairaana enkä usko että mikään sikainfluenssa muuttaa sitä millään tavalla.

Tuossa postauksessa onkin esitelty runsaasti kysymyksiä mihin ei olla saatu kunnollisia vastauksia ja minulla on toki niitä vielä lisää.

1) Rokotetta ei ole testattu kunnolla, miten viranomaiset voivat myöntää tämän olevan turvallinen? Eikö tämä ole selkeästi valehtelua kun pitkäaikaistutkimuksia ei ole.

2) Rokotteen ehkäisy on about 30-70% JOS virus ei ole kerennyt muuttumaan eli se ei todellakaan takaa ettetkö sairastuisi siihen. Mikäli virus kerkeää muuttumaan niin rokotteen teho olematon. Ihmisillä on silti sellainen mielikuva että tämä estää täysin possuinfluenssan, miksi?

3) Miksi vastustuskyvystä, D-vitamiinista ym. tärkeästä ei mainita sanallakaan virallisilla sivuilla? Kehon oma immuunijärjestelmä on paras torjumaan tartuntoja ja jälkisairauksia mikäli niitä ilmenee. Mutta hössötetään vain rokotteesta josta tulee mieleen ensimmäisenä paniikki ja pelko??

4) Moni luulee että possuinfluenssaan kuolee ja siihen on moni kuollut. Näin ei asia kummiskaan ole koska possuinfluenssaan ei ole suomessa kuollut kukaan vaan kaikki ovat olleet pitkäaikaissairaita joita kuolee muutenkin. Media on vain vääristänyt tämän tiedon, MIKSI ja kenen toimesta? Ei kai tässä vaan yritetä tyrkyttää rokotetta väkisin?

5) Mikä muuten tekee tästä viruksesta muista poikkeavan ei ole millään tavalla selitetty yleisölle, saatikka ammatti-ihmisille. Tai tietääkö joku jotain mitä me muut emme tiedä?

6) USA:ssa lääketehtaat ovat jopa saaneet vastuuvelvollisuudestaan vapautuksen rokotteiden haittavaikutusten ilmetessä, ainakin tästä sikainfluenssarokotteesta, laillisesti. Siellä ja Englannissa kohdellaan vaurioituneita tai kuolleitten vanhempia lähes rikollisin keinoin, kun he anovat korvauksia vuosikausia jatkuvissa oikeudenkäynneissä. Miksi vastuuvelvollisuutta ei ole? Kuka on vastuussa jos joku menee pieleen? Epäilen että ihmisiä ei paljon korvaus enää kiinnosta saatika saada vastuuseen henkilöitä jotka ovat syypäitä tähän jos halvaantuu tai kuolee yms. rokotteen takia.

7) Miksi rokotteen tekijät eivät itse halua ottaa kyseistä rokotetta?

8) Miksi suomeen on tuotu vain lisäaineilla varustettua rokotetta?

9) Miksi rokotteen sisältöluettelo näyttää niin synkältä kun hakee pubmediasta kyseisiä aineita?

Noh siinä olikin muutaman eikä nämä varmasti jää tähän. En vain halua kuluttaa koko päivääni tähän postaukseen.. Haluan kummiskin vielä sen verran mainita että oma vastustuskyky ratkaisee sen että saatteko tartunnan, kauanko olette kipeitä, podetteko paljon sivuvaikutuksia ja jälkisairauksia sekä sen kesto. Jos panostaa hygieniaan, D-vitamiiniin (näin talvisin) ja muutenkin ruokavalioon, vastustuskykyyn, urheiluun jne. niin tartuntavaara on aika pieni. Ei tämä ole tavallista flunssaa pahempi JOS panostaa näihin asioihin. Mikäli silti epäilyttää niin voi eristäytyä ihmisistä omaan kuplaansa mutta siihen en näe tarvetta enkä suosittele. :p

To, 2009-11-12 09:02

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.