Hei olen samaa mieltä, että todella hyvin ja monipuolisen pohdiskelevasti kirjoitettu juttu! Oli kiva lukea vaihteeksi tälläistä (kun ottaa huomioon että monilla keskustelupalstoilla lähinnä riidellään ja mollataan eri mielipiteen omaavia henkilöitä).
Selväähä on että tälläiset asiat jakavat mielipiteet kahtia ja kaikenlaisia teorioita esitetään. Mielenkiintoisin mitä olen kuullut, on että kyseinen rokote on jossakin pantentoitu ensimmäisen kerran jo vuonna 2008.. jännä juttu että seuraavana vuonna tulee siihen sopiva tauti..?
Mahtaakohan olla kyse nyt vain lääkefirmojen osakkaiden lompakon täyttämisestä sekä median vouhotuksesta? Ja jos vielä pidemmälle miettii, niin kenties jopa siitä että ihmisten vastustuskykyä koitetaa alentaa/tuhota, jotta lääkefirmat saisivat vielä tulevaisuudessakin hieman lisätuloja, kaikenmaailman muista sairauksista, jotka poikivat joko itse rokotteesta, vastustuskyvyn alenemisest yms.. voi olla että tämä menee jo yli, mutta toisaalta.. eikös se wtc juttukkin tainnut olla paljon suunnitellumpi "onnettomuus" kun ihmisille annettii ymmärtää. Mene ja tiedä sitten.. jokatapauksessa, en aijo rokotetta ottaa.

Pe, 2009-11-13 10:22

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.