"Miksi monissa maissa Suomessa käytettävää rokotetta ei anneta lapsille, vanhuksille tai raskaana oleville? Sveitsissä terveydenhuolto huipputasolla ja siellä ei tätä lapsille anneta. Miksi? Jos voisin saada siihen tyydyttävän vastauksen uskaltaisin antaa rokotteen lapsilleni. Itsellä ei niin väliä ottaako rokotteen..."

On hyvä ja lukee esim. aiemman viestini.

Salaliittoteorioita voi nähdä vaikka jokaisen nurkan takana jos niikseen haluaa, mutta tuo "lievempi immuunireaktio" on ainakin virallinen selitys. Adjuvantillinen rokote ei siis ole automaattisesti suurta kauheaa myrkkyä, eikä sillä pyritä lapsia tappamaan.

Useat niistä, jotka rokotetta vastustavat, saavat samoja metalleja, rasvoja, E-vitamiinia ja erilaisia viruksia kehoonsa suurempia määriä ihan muuta kautta. Myös lähes kaikki ne sivuoireet joita rokotuksesta voi saada, voi saada myös itse sairaudesta (mainittakoon vaikka se kuuluisa Guillan-Barré, joka on viruksen aiheuttama infektio. Tänä aamuna mainitsivat yhden naisen saaneen Ranskassa kyseisen oireyhtymän oireita. Syynä _saattoi_ olla rokotus, tai sitten joku muu. Vertailukohtana totesivat, että vuosittain noin 1800 ihmistä sairastuu kyseiseen syndroomaan tässä maassa, suurin osa ihan ilman rokotteita.)

Minä rokotutin itseni jo pari viikkoa sitten, ja olen vieläkin hengissä, pistoskohdan arkuuskin on kadonnut.

Kukin tekee itse päätöksensä ja kantaa itse vastuunsa päätöksestään. Joskus vain valitsee oikein, joskus väärin.

"4) Moni luulee että possuinfluenssaan kuolee ja siihen on moni kuollut. Näin ei asia kummiskaan ole koska possuinfluenssaan ei ole suomessa kuollut kukaan vaan kaikki ovat olleet pitkäaikaissairaita joita kuolee muutenkin. Media on vain vääristänyt tämän tiedon, MIKSI ja kenen toimesta? Ei kai tässä vaan yritetä tyrkyttää rokotetta väkisin?"

Oliko Torniossa (?) sairauteen kuollut tyttö pitkäaikaissairas? Ei suinkaan?

Pe, 2009-11-13 17:28

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.