Anonyymi 14.11. klo 23:06
"Hyvä Dragofix. Sairastan selkärankareumaa, jonka lääkitys alentaa elimistön puolustuskykyä eli immuniteettia. Kerropas minulle, miten minä parantaisin elintapojani jotta tästä tilastani parantuisin? Enpä oikein usko, että siihen auttaa enempi urheilu (vaikka toki terveellistä onkin muuten).

Lisäksi olen kuvitellut, että juuri sikainfluenssan seurauksena tulevat ne rankat jälkitaudit jotka voivat jopa tappaa. Rokotteesta minulle ei seurannut minkäänlaisia oireita käsivarren lihaskipua lukuunottamatta. Possuflunssan jälkitautina seuraava keuhkokuume taas voisi helposti tappaa minut."
-
-
Kannattaa miettiä ensin onko sinulla tarpeeksi hyvä lääkitys kun kerran tuollaista sivuvaikutusta ilmaantuu. Ja jos se on nyt ainoa ratkaisu niin sitä enemmän pitäisi panostaa ruokavalioon ja elintapoihin sekä parantaa niitä. En tunne sinua tai toimintatapojasi niin vaikea tässä on mitään vinkkejä antaa.

Jälkitaudit tai rokote ovat ne tappava asia eikä niinkään possuinfluenssa johon ei tietävästi ole vielä suomessa kukaan kuollut. Jälkitauteihin taas auttaa kehon oma vastustuskyky. Toki rokote voi auttaa mutta täytyy muistaa se voi joillekkin aiheuttaa runsaasti haittaa ja jos viruskanta muuttuu niin eipä rokotteella ole enää tehoa siihen joten olet oman vastustuskyvyn varassa. Ehkäpä sinulle ei ilmennyt heti mitään mutta pitkäaikaistutkimuksia ei ole joten voit vaan arvailla miten se vaikuttaa sinuun pitkällä tähtäimellä.

Vastustuskykyä voi nostaa ihan ravintorikkaalla ravinnolla, on selvää että valmisruuat ym. teolliset mössöt eivät tarjoa tätä koska niissä on noin 10-15 raaka-ainetta. Miia on kirjoittanut paljon asiaa immuniteettiasioista, suosittelen lukemaan. http://ilonpisara.blogspot.com/2009/11/immuniteetti-vahvaksi.html

Ke, 2009-11-18 15:57

Vastaa

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.