Myös ohra-riisi-hirssi-tattari-puuro on hyvää. Täysjyvistä tehtynä, tietenkin! Liotus (min 4h tai vaikka yön yli), huuhtelu ja 2 litraa maitoa (tai vastaavaa) per 4 dl jyviä (ennen liotusta mitattuna). Voideltuun vuokaan, 175 astetta 2h... NAM!
Toki tuosta voi sitten varioida jyvien suhteita mihin suuntaan lystää. Alkuperäisessä ohjeessa on kaikkia yhtä paljon.
Myös ohra-riisi-hirssi-tattari-puuro on hyvää. Täysjyvistä tehtynä, tietenkin! Liotus (min 4h tai vaikka yön yli), huuhtelu ja 2 litraa maitoa (tai vastaavaa) per 4 dl jyviä (ennen liotusta mitattuna). Voideltuun vuokaan, 175 astetta 2h... NAM!
Toki tuosta voi sitten varioida jyvien suhteita mihin suuntaan lystää. Alkuperäisessä ohjeessa on kaikkia yhtä paljon.