Pikavilkaisulla Nyt kiehuu!-kirjan annokset näyttävät liian taiteellisilta, eivätkä lainkaan houkuttelevilta. Kuvien perusteella tutustuin vain Antto Melasniemen kanasalaattiin, johon oli käytetty paljon sisäelimiä.
Saman tyyppisiä piperrysannoksia on pöyritelty ruokakirjoissa jo 10 vuotta. Nyt kiehuu on tyylilajin antikliimaksi. Ensi vuosikymmenellä Samin Revon vähän kirjaan ottamille kuville hihitellään samalla tavalla kuin kuin nyt 1980-luvun kirjaklassikoille. Nyt ilme on vain vakava.
Pikavilkaisulla Nyt kiehuu!-kirjan annokset näyttävät liian taiteellisilta, eivätkä lainkaan houkuttelevilta. Kuvien perusteella tutustuin vain Antto Melasniemen kanasalaattiin, johon oli käytetty paljon sisäelimiä.
Saman tyyppisiä piperrysannoksia on pöyritelty ruokakirjoissa jo 10 vuotta. Nyt kiehuu on tyylilajin antikliimaksi. Ensi vuosikymmenellä Samin Revon vähän kirjaan ottamille kuville hihitellään samalla tavalla kuin kuin nyt 1980-luvun kirjaklassikoille. Nyt ilme on vain vakava.
Henkilökuvat kokeista ovat kirjan parasta antia.