lljJWt bbfvueekdqae, [url=http://sipgghkxftny.com/]sipgghkxftny[/url], [link=http://zzqluacunzqg.com/]zzqluacunzqg[/link], http://curtgnttjgzt.com/
Valkosipulin nauttimisen jälkeinen vahva tuoksu syntyy, kun valkosipulin rikkiyhdisteet kulkeutuvat verenkierron mukana keuhkoihin tai hikirauhasten kautta iholle.
Valkosipulin nauttija voi kokeilla uusvanhoja kotikonsteja, jotka saattavat auttaa hajuhaittojen torjunnassa.
Kokemukseen perustuvia vinkkejä on monia. Kas tässä muutama ehdotus aterian päätteeksi...
1. Juo piimää tai kylmää kahvia.
2. Syö lusikallinen tai pari luonnonjogurttia.
3. Pureskele tuoretta persiljaa, minttua, korianderia tai kardemummaa, jotta haju hälvenee.
4. Syö aterian jälkeen hitaasti omena.
5. Pureskele muutama kahvipapu.
6. Imeskele sitruunaa.
7. Nielaise kokonainen valkosipulin kynsi ennen valkosipuliaterian nauttimista.
lähteet
Valloittava valkosipuli (Kaisa Ahomaa-Krogell Suomen Matkailuliitto 1987)
Kokemukseen perustuvia vinkkejä YLE Terveyden lukijoilta vuonna 2003
Kokeile Kotikokkien reseptejä
Espanjalainen valkosipulikeitto
Broileripyörykät tomaattikastikkeessa
lljJWt bbfvueekdqae, [url=http://sipgghkxftny.com/]sipgghkxftny[/url], [link=http://zzqluacunzqg.com/]zzqluacunzqg[/link], http://curtgnttjgzt.com/