Hae yle.fi:stä:

 
Tekstiversio | Tekstikoko: + / -
 
 
 

YLE-kirjautuminen

 
 
Mikä on PRIIMA?
 

PRIIMA on TV1:n viikoittainen makasiiniohjelma kaikille elämänuteliaille, ennakkoluulottomille ja tiedonnälkäisille aikuisille tv:n katsojille. Joka torstai 45-minuuttinen PRIIMA tarjoaa puhuttelevaa aikuisasiaa mottonaan ”Elä jätä elämättä!”

PRIIMAssa on joka viikko mielenkiintoisia juttuja elämän koko kirjon laajuudelta; tarjolla on niin hyötyasiaa kuin puhuttelevia ihmissuhteita ja innostavia huolenpitojuttuja. PRIIMA-ikäinen saa vastedes yhdestä ohjelmasta puheenaihetta koko viikoksi, esimerkiksi jokaisen kannattaisi ottaa ohjenuorakseen ensimmäisen PRIIMAn Muotokuva-henkilön elämänohje, että aamuisin puolison kanssa on puhuttava sata sanaa, niin silloin parisuhde pysyy paremmin kunnossa.

PRIIMAn oma ohjenuora on olla positiivinen, eteenpäinsuuntautunut ja haastateltaviaan kunnioittava ohjelma. PRIIMA haluaa antaa katsojilleen eväitä omasta itsestä ja elämästä nauttimiseen – jokainen PRIIMA-ikäinen on sen arvoinen.

Ja jokainen katsojan vinkki, idea, oivallus tai muu palaute on meille ohjelman tekijöille tärkeä. Klikkaa Palaute- painiketta ja anna palaa. Me puolestamme tarjoamme katsojille PRIIMAn – puhuttelevaa aikuisasiaa joka torstai kello 18.30 TV 1:ssä.

Yhteystiedot

PRIIMA
PL 89
00024 Yleisradio

puhelin: 09-14801
sähköposti:
priima.toimitus@yle.fi

henkilöiden sähköposti: etunimi.sukunimi@yle.fi