Hae yle.fi:stä:

 
Tekstiversio | Tekstikoko: + / -
 
 
 

YLE-kirjautuminen

 
 
Tutustu ohjelman tekijöihin
 

puhelin: 09-14801
sähköposti: priima.toimitus@yle.fi

henkilöiden sähköposti: etunimi.sukunimi@yle.fiJuho-Pekka Rantala

tuottaja

Tuottaja hoitaa työryhmänsä finanssit ja resurssit kuntoon ja valvoo, että lopputulos on kaikin puolin priimalaatua.

 

Vesa Lehko

ohjaaja

Ohjaaja vastaa lähetyksen visuaalisesta ilmeestä ja sujuvuudesta. Hänen opastuksellaan esiintyjät tavoittavat katsojan kameroiden kautta.

 

Tiina Klemettilä

Juontaja

Toimittajalle ja juontajalle jokainen aikuisen ihmisen elämään liittyvä tilanne on haaste; miten sen voisi kertoa PRIIMAn katsojille niin, että niistä keskustellaan vielä lähetyksen jälkeen aamukahvipöydässäkin.

Tiina muistetaan mm. Ihanasta Aamusta ja Amorin kaarista.

 

Marjo Lundvall

kuvaussihteeri-toimittaja

Kuvaussihteerinä Marjo on viikoittaisen makasiinilähetyksen sydän. Hän tietää, hoitaa ja muistaa. Toimittajana hän on aiemmin työskennellyt mm. Kuningaskuluttajassa ja Vierivissä Kivissä.

Asialliset hommat hoidetaan - eikä PRIIMAssa muunlaisia olekaan...siinä Marjon motto.

 

Kirsi Markkanen

free-toimittaja

 

Mikko Määttälä

toimittaja

 

Hilkka Nevala

free-toimittaja

 

Regina Rask

toimittaja

Regina on monipuolinen TV-osaaja, joka tarkastelee maailmaa pilke silmäkulmassa. Johtotähtenä hänellä on se, että jokainen ihminen on jutun arvoinen.

Hallussa myös fiktio; Regina on julkaissut kuusi romaania.

 

Esa Viherä

toimittaja

Kun asiaa katsoo joskus vähän eri näkökulmasta, saattaa arkipäiväiseltäkin tuntuvasta aiheesta paljastua aivan uudet kasvot. Se on toimittajan työtä parhaimmillaan.

Esa on lievästi radioaktiivinen, sillä hänellä on vahva radiotausta.

 

Linda Lappalainen

verkkotoimittaja

Toimittajana ja tiedottajana työskentelevä Linda on pitänyt Priiman verkkosivujen pilkkusääntöjä silmällä tammikuusta 2008 alkaen.

 
Esa Viherä, toimittaja Tiina Klemettilä, toimittaja Marjo Lundvall, kuvaussihteeri-toimittaja Saija Sievistö, taustatoimittaja Leena Tomminen, tuottaja Aarre Kanth, toimitussihteeri Tarja Närhi, juontaja Jari Kostamo, juontaja Gitte Enjala, ohjaaja Mikko Määttälä, toimittaja Regina Rask, toimittaja Jari Kostamo, juontaja Tarja Närhi, juontaja Aarre Kanth, toimitussihteeri Marjo Lundvall, kuvaussihteeri-toimittaja Tiina Klemettilä, toimittaja Vesa Lehko, ohjaaja Saija Sievistö, taustatoimittaja Esa Viherä, toimittaja