Antti Tuisku ei ole tähdenlento

Antti Tuisku ei ole tähdenlento

Ajankohtaista - To 30.12.2010, klo 13.05

Antti TuiskuAntti Tuisku

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

494
tykkää tästä

Lokakuun 2010 lopulla ilmestyi Antti Tuiskun seitsemäs studioalbumi Kaunis kaaos. Albumi on pysytellyt Suomen virallisen albumilistan kärkikymmenikössä ilmestymisestään lähtien. Levyn julkistuksen kanssa samoihin aikoihin alkoi Tanssii tähtien kanssa –kilpailu, jossa Antti pyörähteli parinsa kanssa loppujen lopuksi voittoon. Nyt Antti on valittu myös Vuoden rovaniemeläiseksi ja Emma-palkintokin oli tarjolla kahdessa eri kategoriassa.

Antti myöntää, että Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun osallistuminen oli harkittu veto ja sen mukanaan tuoma julkisuus oli tervetullutta. Aikaisemminkin Anttia oli kisaan pyydetty, mutta vasta tänä syksynä hän koki, että musiikillinen ura on jo niin vahvassa nosteessa, että TV:n tanssikilpailuun osallistujaa ei voida leimata pelkäksi julkisuustyrkyksi.

Antti Tuisku on saanut kuulla olevansa tähdenlento jo uransa alusta saakka. ”Tässä sitä kuitenkin vaan porskutetaan”, hymähtää Antti.  Seuraava haaste on vakuuttaa epäilijät biisintekotaidoista.

YleX:n Hanne Valtari haastattelee.

Lisää artisteista:Antti Tuisku

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (33)

Onnea ja menestystä Antille vuodelle 2011!

LapinNoita Pe 31.12.2010, klo 19.17

Olet paljon muutakin kuin tähdenlento ja aivan omalla työlläsi, äänelläsi ja sillä esiintymisellä olet ansainnut paikkasi. Tällä hetkellä olet pureutunut myös vanhempien ihmisten sydämiin, joten skaala kuuntelijoissasi on monipuolinen. Kiitos, että olet olemassa :-) Kaikkea hyvää tulevalle ja tuleville vuosille!

Hyvä Pe 31.12.2010, klo 11.02

Hyvä Antti, jatka samaan malliiin. Oot paras!

antti fani-88 Pe 31.12.2010, klo 09.53

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä