Antti Tuisku: Musiikkini on kypsynyt iän mukana

Antti Tuisku: Musiikkini on kypsynyt iän mukana

Ajankohtaista - Ti 17.5.2011, klo 11.57

Antti TuiskuAntti Tuisku

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

379
tykkää tästä

Antti Tuiskulla on ollut kiireinen kevät, jopa niin kiireinen, että muusikko myöntää loman tulevan tarpeeseen: ”Pitää yrittää levätä välillä ja ladata akkuja, muuten kynttilää polttaa väärästä päästä.” Kesällä suosittu artisti kuitenkin jatkaa keikkailua ja esiintymisiä on buukattu pitkälle syksyyn asti.

Antti Tuisku sanoo kasvaneensa artistina hurjasti viimeisen seitsemän vuoden aikana.  ”Omat näkemykset ja visiot ovat vahvistuneet siitä, millaista musiikkia haluaa tehdä. Myös laulullisesti nämä seitsemän vuotta ovat mua koulineet, että siinäkin hommassa olen paljon kehittynyt.”

Antti Tuiskulle on hyvin tärkeää saada omat ajatuksensa kuuluviin musiikin kautta. Sanoittaminen ja säveltäminen onkin hänelle hyvin tärkeätä. ”Joka levyllä musiikin tekeminen on ollut entistä henkilökohtaisempaa. Kun ikää on tullut lisää ja ajatukset on ehkä ylipäätään elämästä kypsyneet, niin musiikki on kypsynyt siinä mukana”, Tuisku miettii.

Antti Tuisku uskoo, että musiikillinen kasvaminen on edesauttanut myös urakehitystä. ”Ihmiset antavat tänä päivänä paljon kiitosta siitä, että musiikki ei ole enää mitään liirumlaarumia, vaan siinä on oikeasti ajatusta, mitä mie laulan.”

Antti Tuiskua haastatteli Maija-Liisa Juntti Lapin Radiosta.

Lisää artisteista:Antti Tuisku

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (67)

Antti on harvinaisuus myös fanien ikäjautuman suhteen. Tuolla karismalla, laulu- ja esiintymistaidolla sekä käsittämättömällä lämmöllä, joka huokuu ihanasta persoonasta, ei muuta voi saavuttaakaan! TähtiTanssiPisteet vielä kaupan päälle ja tuleva PuoliMaraton;)

Olen nähnyt neljän polven faniperheitä konserteissa. Antti huomioi 3-4-vuotiaan, joka vilkutti hänelle penkillä seisten, kysymällä, että ootko sie ihan eka kertaa miun konsertissa? Siinä sitten keskustelivat, ja tyttö lupasi tulla toistekin. Vieressä vanhin 80-90-v. mummu lauloi koko ajan mukana ja osasi kaikki sanat ihan niinkuin me muutkin, siis syksyllä juuri ilmestyneeltä levyltä. Nautittavaa, todella nautittavaa...nautiskelee KT

Anonyymi Ke 18.5.2011, klo 18.33

Antlla onkin laaja fanikunta, melkeinpä vauvoista vaareihin ja mummeleihin. Hienoa Antti!

Anonyymi Ke 18.5.2011, klo 18.14

Täällä näyttää olevan hyve, jos on vanhempia faneja.Jossakin muualla sitä kummeksutaan.

Anonyymi Ke 18.5.2011, klo 16.02

Ketäpä ei Antin musiikki ja hymy koskettaisi :))

Anonyymi Ke 18.5.2011, klo 13.20

Kiitos Antti mahtavasta Rollon keikasta ja hymyistäsi;)!! Kosketit suoraan sydämeen<3 -LN-

Anonyymi Ti 17.5.2011, klo 21.43

Kyllä, musiikki on kypsynyt! Etenkin pari viimeistä levyä ovat jo koskettaneet meitä vanhempiakin faneja, vaikka aikaisemmissakin oli paljon hienoja biisejä. Live-esitykset ovat olleet huikaisevan koskettavia! Antti on todellakin vielä kehittynyt ja kypsynyt iän mukana tietenkin, ja kaikki, sekä persoona, lauluääni, biisit ja esiintyminen, ovat kehittyneet todella paljon. Suosittelen live-elämyksiä heillekin, jotka eivät vielä ole niitä kokeneet! Ja levyjen ostoa tietenkin! Kiitos, Antti, tähän astisesta, ja nautinnollista työntekoa edelleenkin! Terv. KT + omaa nuorisoa

Anonyymi Ti 17.5.2011, klo 18.29

Hienoa Antti 7v huipulla,siinäpä monelle artistille tekemistä ! Ihana Lapin poika,joten älä ikinä muutu :))

Anonyymi Ti 17.5.2011, klo 14.35

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä