Linda Lampenius työstää uutta musiikkiprojektia

Linda Lampenius työstää uutta musiikkiprojektia

Mansikkapaikka - Ti 25.10.2011, klo 10.30

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1319526342982

169
tykkää tästä

Viulisti Linda Lampeniuksen työntäyteiseen syksyyn kuuluu mm. joulukonsertteja irlantilaisen Anúna-kuoron kanssa sekä uuden, vielä salaisen musiikkiprojektin työstämistä. Hän myös soittaa Euroviisuista tutun Saara Aallon uunituoreella joululevyllä vierailevana viulistina. Nykyisin Ruotsissa miehensä Martinin ja Olivia-tyttärensä kanssa asuva Linda kertoo käyvänsä mielellään esiintymässä myös Suomessa.

Linda Lampenius kertoo Mansikkapaikassa avoimesti urastaan ja elämästään. Ohjelmassa nähdään runsaasti arkistonäytteitä mm. Baywatch-sarjasta sekä Ruotsin Tanssii tähtien kanssa -show'sta.

Linda Lampenius on Jussi-Pekka Rantasen vieraana Mansikkapaikassa torstaina 27.10. klo 21.00 (TV2).

Asiasanat: Mansikkapaikka

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (12)

Oliko ohjelmassa pianistina Seppo Hovin poika ?

Anonyymi Ma 7.11.2011, klo 11.18

Nautittavaa toimittajatyötä kauttaaltaan nämä Jussi-Pekan mansikkapaikat.

Nimensäveroinen helmi ohjelmien joukossa.

Myös Lindalle ja Matti Nykäselle , ynnä muille hyvää tulevaa elämää.

Anonyymi Su 30.10.2011, klo 01.00

Kyllä Lindaa olis ihan mielellään katseltu täällä Suomen Tanssi tähtien kisassa.:)
Oli hyvä haastattelu. Kiitos.

Anonyymi To 27.10.2011, klo 22.15

Tykkäsin kovasti Lindan haastattelusta ja mielenkiintoisista arkistopätkistä! Se Lindan soittama irkkumusa kuulosti todella kauniilta, miksei sitä kuulla enempää Suomessa?!?! Kiitos Ylelle hyvästä ohjelmasta!

Anonyymi To 27.10.2011, klo 21.28

Paljon plussaa YLEn tiimille Lindan valinnasta ohjelman vieraaksi!

Hänen julkisuuskuvansa muuttui aikoinaan niin kielteiseksi, etten ihmettelisi, vaikkei häntä nähtäisi "vakavissa" ohjelmissa koskaan.

Linda soitti todella kauniisti ja hyvin, ja haastattelu oli tehty toimittajan osalta pieteetillä ja hyvin valmistautuen. Hyvä juttu!

Kiitos myös mielenkiintoisista ja hauskoista arkistopätkistä :-)

Anonyymi To 27.10.2011, klo 21.13

Olipa hieno jakso Linda Lampeniuksen kanssa. En ole erityisesti häntä seurannut, mutta vuosien varrella tietysti jonkin verran. Olen joitakin mansikkapaikkoja osittain katsonut, mutta tämä ohjelma jotenkin pysäytti kuuntelemaan ja katsomaan. Ihailtavan aitoa ja rehellistä keskustelua. Kaunis tunnelma. Ei sillä, että olisin aiemmin ajatellut Lindasta jotenkin negatiivisesti - lähinnä neutraalisti - mutta jotenkin hän tuli tässä haastattelussa kovin lähelle. Tuli tunne, että hän on yksi meistä, mutta kovalla työmoraalilla varustettuna ja ammattilaisena hieno Suomen edustaja maailmalla. Nuorena aikuisena samaistuin hänen ajatuksiinsa monessa mielessä. Ja uskon, että Lindan avoimuus toimii hienona esimerkkinä monille nuorille. Olipa upea ohjelma!

Anonyymi To 27.10.2011, klo 20.59

Hienoa Linda, annoit itsestäsi todella hienon ja fiksun kuvan. Aiempi kuva minulle oli muodostunut puhtaasti iltapäivälehtien otsikoista ja oli jotain ihan muuta. Ja oli hienoa nähdä, että olet löytänyt itsesi ja onnellisuuden, julkisuus ja/tai raha kun ei tässä maassa yleensä ihmisen elämää paranna.

Anonyymi To 27.10.2011, klo 20.56

Lindan musiikkivideo "Ave Maria" on pyorinyt jo vuosia musiikkikanavilla maailmalla, muttei Suomessa ;)

Siina missa Playboysta tuli valtavan iso negatiivinen kohu Suomessa, ja Lindasta puhuttiin ja kirjoitettiin todella ivallisesti ja vahattelevasti, niin Amerikassa tilanne oli ihan toinen: Linda oli haastateltavana uutisissa isoimmilla uutiskanavilla, ja vaikka Playboy oli se juttu, joka teki Lindan nimen tunnetuksi Amerikassa, niin mediassa ei keskitytty niihin kuviin, vaan kiinnostusta heratti Lindan musiikki ja ura eika hanen rinnat :D

Luin jostain etta Linda on edelleen ainoa suomalainen sooloartisti, jolla on ollut maailmanlaajuinen levydiili maailman neljään suurimpaan ("the Big Four") kuuluvan levy-yhtion kanssa, eli EMIn kanssa.

Anonyymi Ke 26.10.2011, klo 16.48

Linda Lampenius on Rasmuksen ja Bomfunk MC:n ohella ainut suomalainen artisti,jonka olen täällä Euroopan ulkopuolella nähnyt musiikkikanavalla esiintyvän. Linda Bravan nimellä kuitenkin.

Ulkosuomalainen Ke 26.10.2011, klo 12.14

Oi että, tosi kiva juttu, että myös Linda on mukana tässä ohjelmassa! Hän on ihastuttava persoona ja todella lahjakas soittaja ja muusikko!

Milloinkohon tuo nettihaastattelu on kuvattu, koska Linda sanoo siinä, ettei tiedä, milloin esiintyy seuraavan kerran Suomessa.

Ainakin ennakkotietojen mukaan Linda esiintyisi Muntra Musikanter -mieskuoron vierailevana viulusolistina kuoron perinteisissä joulukonserteissa Temppeliaukion ja Meilahden kirkoissa Helsingissä nyt joulukuun lopulla.

Anonyymi Ti 25.10.2011, klo 18.02

Tästäkin tulee mielenkiintoinen mansikkapaikka jakso.

Anonyymi Ti 25.10.2011, klo 16.02

Ihqua!

Anonyymi Ti 25.10.2011, klo 13.22

Uusimmat

Mansikkapaikka

Muistatko niitä asioita, joita vieraamme ohjelmassa muistelevat? Jussi-Pekka Rantanen käy Mansikkapaikassa mielenkiintoisten henkilöiden kanssa läpi menneitä vuosia ja vuosikymmeniä. Ura, intohimot, harrastukset, perhe, kulttuuri, taide, historian tapahtumat jne. Kukin vieras muokkaa itse oman Mansikkapaikkansa – mukana myös päähenkilön valitsema musiikkiesitys.

Mansikkapaikka Facebookissa

Muualla Yle.fi:ssä