Timo Kiiskinen - tummien vesien tulkki

Timo Kiiskinen - tummien vesien tulkki

Pop-Talk - Ti 15.6.2010, klo 08.49

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/audio/1061561

383
tykkää tästä

- Mä en tee yhtään biisiä jos se ei mua kiinnosta. Mä kirjoitan lauluja vain siksi, että se kiinnostaa mua aina uudestaan ja uudestaan.

- Todellisuuden löytäminen on todella vaikeaa ja haastavaa. Tässä suhteessa mä olen etuoikeutettu lauluntekijänä, koska mua kiinnostaa todellisuus. Mä en pyri lisäämään mitään paperille - päinvastoin. Pyrin pyyhkimään siitä epäolennaisuudet pois.

Pop-Talkin vieraana on tummien vesien tulkki Timo Kiiskinen. Hänen laulujaan ovat esittänneet mm. Kirka, Kari Tapio ja Samuli Edelmann, myös Kuunkuiskaajien euroviisu "Työlki ellää" on lähtöisin miehen kynästään. Laulut on tuttuja kaikille, mutta Kiiskinen ei. Haastattelussa hän pohtii laulunkirjoittamisen ihanuutta ja kurjuutta. Kiiskistä jututtavat Pekka Laine, Jukka Haarma ja Heikki Hilamaa.

Lisää artisteista:Timo Kiiskinen

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Pop-Talk

Pop-talk tarttuu musiikkimaailman ajankohtaisiin ilmiöihin ja ihmisiin. Esillä ovat sekä musiikin tekijät että takapirut. Laulujen ja levyjen lisäksi keskustellaan bisneksestä, teknologiasta, mediasta ja muusta ajankohtaisesta. Poptalk katsoo musiikkia vähän laajemmasta näkökulmasta.

Sarja on päättynyt.

Muualla Yle.fi:ssä