I need some kallioimarre!

Julkaistu perjantaina 18.01.2013 1 51

Yrttikokki Sami Tallberg vie Ivanin raaka-aineiden alkulähteille eli luontoon. Kymmenisen vuotta sitten Lontoossa työskennellessään Sami Tallberg hullaantui villiyrteistä. Hän toi trendin mukanaan myös Suomeen.

Ravintoloissa villikasveista tehdyt annokset ovat olleet hittejä.Tallberg on kirjoittanut myös villiyrttikeittokirjan ja joulukuussa hänet palkittiin ansioistaan Suomi-palkinnolla.

 

Täältä lisää Stradaa!

 

Suosittele51 Suosittelee

lauantaina 19.01.2013

Meillä on yrttimaa vuokrapalstalla Uudellamaalla, mutta lumen alta tonkiminen on turhaa touhua meille. Tärkeämpää on, etteivät yrtit palellu.

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä