tiistaina 24.04.2012

Minulle kanavat ovat uudistuneet siihen malliin, että olen luopunut teeveestä.
Mihin ovat kadonneet kakkosen tuottamat loistavat dokumentit ?
Missä hyvin kootut, käsikirjoitetut viideohjelmat. Harvikin kaltaisten irtipäästäminen vakava rikos teeveeltä :)

Areenalta toki sillointällöin kakkostakin katson, varsinkin kotimaiset lyhytsarjat ovat onnistuneet.
Niistä älkää luopuko minkään tositeeveen takia. Suomalaisten ohjaajien ja näyttelijöiden taso nykyään huippuluokkaa. Pitkissäkin hyviä, mutta nehän puuduttavat ihmeellisine keksittyine käänteineen. hohhoijaa.

Urheilun poispäästäminen kaiketi johtuu rahasta, ja se enemmän kai urheiluliittojen tappio.
Toivottavasti nyt päätapahtumat säilyvät "pääkanavilla" Jalkapallon MM ja EM sekä olymppialaiset. Ehkä Formulatkin vaikken koskaan ole katsonutkaan. Jääkiekko lajinakin seila siellä täällä, joten menköön kauppatavarana.

Nyt kun minutkin pakoitetaan 2vkn eläke maksamaan mediamaksua, niin yhden kanavan toivoisi säilyvän ns "asiallisena" ,johon ei millään hinnalla mitään BB:tä laitettaisi, jos vaikka menetän kuulon ja liikuntakyvyn , niin voisi tehdä ehkä muutakin kuin kirjoitella ja surffailla.

Netistä kuitenkin löytyy aktiviteettia niin paljon, että se aina tulee olemaan nykyisen passiivisen TV:n edellä.

Molemmat kehittyvät tietenkin sekä sisällöllisesti, että tekniikaltaa.
Valmiudet face to face taitavat olla netissä paremmat, joten TV:n pitää tarkkaan harkita oma linjansa säilyttääkseen linjansa.

Lisäksi vielä mainonta. Minä kun en ikinä ole mainosteeveetä/radiota kuunnellut, niin joudun sitä sietämään netissä. Tällähetkellä vielä ei niin häiritsevästi, paitsi muutamat lehdet jätän lukematta, kun antavat sellaista mainostilaa, joka minun täytyy tekstin päältä poistaa, päästäkseni uutisen lukemaan.

Onhan siinä haastetta päästää alle kolmekymppiset "lapset" valitsemaan ohjelmat, vaikka varmaan kukaan tuntemistani (alle 30v FB kavereita noin 130) ei taida viettää aikaa teeveen parissa, vaan vielä riittää tekemistä muualla. Eivätkä kyllä heidän lapsensakaan 1-10v. Mutta se vaan lisää kilpailua, kun pitää keksiä miten istuttaa ne sohvannurkkaan etteivät lähde pelailemaan tai harrastamaan teatteria, soittamista, sirkusta, ratsastamaan, ja vaikka mitä.

Lycka till. toivoo tällainen sinne sohvannurkkaan vähitellen hiipuva entinen aktivisti :)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä