Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon tehona soi Tigan Bugatti!

Tänään soi vielä FAUL, tyDi, Imagine Dragons, The Pierces, The Script, Atomirotta ja Kate Boy. Viikon teho saattaa hämmentää näin maanantaina, mutta voi pojat kun siitä oppii tykkäämään niin se on täyttä kultaa! Tehona soi siis tautisen tarttuva Tiga feat. Pusha T!

Kommentoi tehoa! 

Autotune ei ensinnäkään muuta koko ääntä, vaan korjaa pieniä virheitä. Totta kai myös Isac haluaa biisinsä kuulostavan kivalta ja hiotulta kuunnella, joten kohtia on korjattu autotunella.

Musta Isac on hyvä lavalla ja laulutaitoa löytyy. Jos ihmiset vertaatte vaan kaikkiä uusia tähtiä Justin Bieberiin, meillä ei oo kohta enää edes laulajia, hyvähyvä...

Tietenkin laulajat tarvii negatiivistakin kommenttia jott voi kehittyä. Ja muutenkin, lopettakaa se "Isacin ääntä on muokattu ihan sairaasti" ym, on kyllä eri laulutasolta vedettyjä biisejä mutta ottakaa nyt huomioon että äänenmurroskin on olemassa, ja jos Isac nyt vetäis jonkun New Way Homen niin olishan se vähän ehkä hataran kuulosta nyk. äänitasonsa vuoksi.

Tällästä mulla nyt vaan pyörii päässä. Haukkujat, voi negatoivista kommengtia antaa, mutta te ette oo kovia kun haukutte ja negatiivistä kommenttia ei anneta sanomalla vittu ku oot paska.

>Hmm 08.11.2014, 10:55

Vastaa

Muistathan, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. IP-osoitteesi tallennetaan.

Muualla Yle.fi:ssä