Radiossa nyt

YleX Aamussa Ile ja Matti

Manantai on täällä taas!

Mitä tapahtui Tampereella? Lisäksi puhtaan maailman mageimmasta duunista, ranskalainen pikaruokakapina puhututtaa myös.

Jos on turistavaa, niin kerro mietteesi shoutboxissa ->
Studion puhelinnumero: 09-148 28 22 
Twitter / Instagram: #ylex #ylexaamu 

Isac Elliotin kakkosalbumi on täynnä poppia, rakkautta ja bailaamista

10.11.2014 klo 08:30, päivitetty klo 09:16 | Pirita Pykäläinen | Lähde: YleX Viikon albumi -haastattelu | Kommentit (0)

YleX:n Viikon Albumina soi Isac Elliotin Follow Me. Kuuntele albumi täältä!

Pop-komeetta Isac Elliot julkaisi 7. marraskuuta odotetun kakkosalbuminsa. Albumi kantaa nimeä Follow Me ja nimelle löytyy kiinnekohta niin sosiaalisesta mediasta kuin myös elämän asenteestakin.

-  Vaikka nimi tulee siitä, että esimerkiksi Instagramissa ja Twitterissä kehotetaan aina seuraamaan omia tilejään sanomalla Follow me, niin en silti tarkoita sitä, että mun pitäisi haalia loputtomasti seuraajia. Nimi voi tarkoittaa myös sitä, että kehotan faneja seuraamaan mua ja tavoittelemaan unelmiaan niin kuin minä, kertoo Isac.

Englanniksi laulavan Isac Elliotin biisit kertovat yleensä rakkaudesta ja poppari sanoo, ettei kyllästy varmaan ikinä laulamaan rakkauslauluja.

-  Monet artistit laulavat rakkaudesta, se vain kuuluu juttuun. Mä olen tällä albumilla ihan perusteini, eli mielessä pyörii rakkausjutut. Mutta levyllä kuuluu myös se, ettei me teinit olla ihan niin kilttejä kuin saattaisi luulla. Albumi on enemmän kuitenkin biletyslevy kuin rakkauslevy.

Edellisen levyn julkaisun jälkeen Isac on keikkailluit paljon Pohjoismaissa ja suosiota on karttunut myös Suomen ulkopuolella. Suosio ei ole kuitenkaan kilahtanut hattuun 13-vuotiaalle tähdelle.

- Vaikka fanitus on välillä hurjaa, oon tottunut siihen ja se tuntuu mukavalta. Kuuluisuus ei ole kuitenkaan se tärkein juttu, teen musiikkia koska mä rakastan sitä ja tärkeintä on, että fanit tykkäävät nimenomaan musiikista.

Levyn kansainvälistä soundia on hiottu huipputuottajien kanssa studioissa ympäri maailmaa. Albumia on äänitetty Helsingin lisäksi Tukholmassa, Lontoossa ja Los Angelesissa. Tuottajakaartissa mukana ovat olleet muun muassa kansainväliset ammattilaiset kuten RedOne, Rami Yacoub, MoZella ja iSHi. He ovat tehneet musiikkia muun muassa Lady Gagalle, Nicki Minajille, Britney Spearsille ja Tinie Tempahille.

Kuuntele lisää Isac Elliotin kertomuksia ja mietteitä Follow Me -albumista kuluvalla viikolla joka arkipäivä Uuden musiikin aamu- sekä iltavuoroissa!

Kommentointi

Kommentit (0)

Soittolista

Viikon Tehot

Viikon albumi

  • Isac Elliot - Follow Me

    Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

    Kuuntele Viikon albumia! 

Ensisoitto

Muualla Yle.fi:ssä