Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon albumina soi Isac Elliotin Follow Me

Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

Kuuntele Viikon albumia! 

Marilyn Manson pitkässä Halloween-putkessa

4.11.2014 klo 15:14, päivitetty 6.11.2014 klo 13:29 | Juhani Kenttämaa | Kommentit (9)

Marilyn Mansonin Third Day of a Seven Day Binge soi Juhani Kenttämaan Viikon tehona.

Modernin amerikkalaisen pop-kulttuurin oma shokkitaiteilija Marilyn Manson tekee taas paluun itsetuhoisena taiteilijana.

Third Day of a Seven Day Binge kertoo verkkaisen vangitsevaa tarinaa rankasta ryyppyputkesta, jonka tunnelma leijailee savusta tukahtuneen saluunan syövereissä. Harhakuvitelmat tuovat samaan pöytään myös Iggy Popin sekä Patti Smithin hahmot, joiden osoittamaan suuntaan riipivä kappale kulkee tasaisen varmasti.

Kyseessä on kappale, joka esittelee yhdeksättä sooloalbumiaan väsäilevää kauhukakaraa entistä orgaanisimmissa tunnelmissa. Elektroniset sekä Mansonille leimalliset industrial-vaikutteet on riisuttu kappaleesta lähes kokonaan pois, mikä luo vanhalle artistille tuoreempaa sekä uskottavampaa nahkaa. 

Saako biisi sinut jatkamaan Halloween-tunnelmissa vai olisiko tämä laulava zombien jo aika vetäistä viimeiset huikat naamaansa?

Kuuntele biisi kokonaisuudessaan radiosta arkipäivisin n. klo 17.25 sekä 18.50, ja kommentoi alle, shoutboxiin tai tekstiviestillä numeroon 17176 (0,40€).

Henkilöt: Juhani Kenttämaa
Tapahtumat: Halloween

Kommentointi

Kommentit (9)

Nyt täytyy Juhani sanoa, että tämä on minunkin viikon teho! Odotan tulevia Juhanin tehoja, kuten aina. Juhani oot paras.

>Kragle 08.11.2014, 22:13

Mutta, ei taida jäädä YleX soittolistalle? Niin tästä puuttuu kertosäkeet tasa paksua.

>Mann Gegen Mann 07.11.2014, 08:37

Loistava biisi! tykkään koko biisin äänimaisemasta ja erityisesti se komppikitara miellyttää :D

>passerby 06.11.2014, 20:27

Kappale on hienoa Marilyn Mansonia, rauhallisempaa ja puhtaampaa perinteisemmän kuuloista Rock musiikkia. Kappaleessa tunnelman luo Marilyn Mansonin laulamat kertosäkeistöt, kappaleen rytmin/melodian mukana. Koukuttava synkähkö tunnelmallinen saundi vie kappaleen tunnelman äärirajoihin... kitaran ja rumpujen rauhallisen soinnun säestämänä ja kappale kyllä vetoaa tyylikkäällä tavallaan kuulemaan tämän toistamiseen ja paremmalla otteella.
Hieno kokonaisuus, puhdasta musiikillista osaamista ja taidokkaasti toteuteltuna.

>yxf@n 04.11.2014, 20:52

Kohta tulee Marilyn Manson -metsänväeltä risuja ja käpyjä niskaan oikeen huolella... Sanon silti: Ensikuulemalta tuli jostain kumman syystä mieleen hi-das-tet-tu Edwyn Collinsin Never Met A Girl Like You Before! ;^D Toki Depeche Mode -fiilistä oli myös läsnä. Vaatinee ehdottomasti useamman kuuntelukerran! Joka tapauksessa hieno & mielenkiintoinen Teho!!!

>Raisa 04.11.2014, 18:01

Kommentteja lähetysten aikana:

Tästä tulee mieleen Nick Cave.

Jostain syystä mieleeni puskee H.P.Lovecraft ja Edgar Allan Poe. Eli varsin karmea biisi. Ja hymiö perään. -Niko Luola

yllätäävän hyvä mansoni!

hieno biisi Mansonilta...eikä pelota yhtään :)) -mari

kylläpä on mitäänsanomaton biisi, sori nyt vaan :( -Laura

Ihuna biisi!!!!!!!!! -love

Billy Idol hidastuskuvassa?

Vähän kauhulla pelk'sin, kun kuulin että teiniaiojeni rakkaudelta on tulossa uutta musiikia, sillä kaikki vanha tuotanto on niin hyvää, että on vaikea paremmaksi pistää. Kuitenkin tämä biisi yllätti erittäin positiivisesti, ihanaa Marilyn! -Hennispennis

No eihän tää ensikuulemalta toiminut, mutta n. 5 kertaa kuunneltuani, niin onhan tää ihan törkeen hyvä biisi.

Kieltämättä aika kova.. -r5t

hyvät soundit on aina ollu mansonin biiseissä. -passerby

>Juhani_YleX 04.11.2014, 17:27

Mun mielestä tämä kuulostaa edelleen Depeche Moden Precious Things biisiltä...eikä ollenkaan huono asia. Kyllähän tässä on aika lungi meininki nuorempaan mansoniin verrattuna, nutta niin se elämässä vaan totuus iskee myös sarjamurhaajia turpaan! ;)

>Juho 04.11.2014, 17:24

Todella savuista musiikkia mutta tykkään!!

>Anonyymi 04.11.2014, 17:23

Vanhana Manson-fanittelijana on pakko todeta, että tämä kyseinen rykäisy on sangen erilainen biisi, mutta jää siltikin melko pliisuksi kiinnostavuudeltaan. Biisi tuntuu vain junnaavan paikallaan ja varsinaisen kertosäkeen puuttuminen (jos tuota hymäilyä ei lasketa) jää kyllä itseäni kaivelemaan. Mansonin biisien vahvuus kun on yleensä ollut lyriikoiden ohella niissä kertseissä. Onneksi kuitenkin youtuben uusimpien keikkavideoiden perusteella tulevan albumin muut biisit kuulostavat varsin rautaisilta.

>Mikuelll 04.11.2014, 17:20

Soittolista

Viikon Tehot

Viikon albumi

  • Isac Elliot - Follow Me

    Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

    Kuuntele Viikon albumia! 

Ensisoitto

Muualla Yle.fi:ssä