yle.fi


Brittirokkarin maraton-taisto loppui nolosti

Kaiser Chiefs -yhtyeen laulaja Ricky Wilson osallistui Lontoon maratoniin viime viikonloppuna. Mies hyytyi kalkkiviivoilla.

Rokkarin taival sujui hyvin, kunnes kaksi mailia ennen maaliviivaa hän yhtäkkiä romahti. Apuun oli kutsuttava ensiaopujoukot. Mikä lupaavasti sujuneen juoksun katkaisi - sitä eivät lehtitiedot kerro. 

Wilson osallistui maratoniin hyväntekeväisyyden nimissä. Bändikaveri Nick Hodgonsin isä sairastui hiljattain Alzheimerin tautiin ja rokkari hikoilikin rupeamansa tuodakseen Alzheimer-yhdistykselle julkisuutta. 

Mustiin juoksushortseihin ja hikinauhaan sonnustautunut Wilson oli kaukana katu-uskottavasta indierokkarista. Katso kuva täältä.

Moninkertaista platinaa kotimaassaan ja ympäri Eurooppaa myynyt Kaiser Chiefs tunnetaan biiseistään Ruby ja I Predict A Riot.

 

Tägit:

Artistit:

Kommentit

Miten se nyt on niin noloa että antaa kaikkensa?

Kuka nipisti ja ketä? Kuka vilautti ja mitä? Julkkikset mokailevat jatkuvasti ja me kerromme herkullisimmat palat juuri sinulle.

Käynnissä

  • Sippo Uudet sivut. UUUUUUU!
  • Toni Aina hyvä vaihtoehto, jos ei keksi muuta sanottavaa: aöfjsdhakfdähäkadhäfdga!
  • Olli Kaikkien odotusten vastaisesti Fast & The Furious Five oli kelpo elokuva ja The Rock niin huono näyttelijä, että melkein hyvä.
  • Tytti Sai just kilon porkkanoita Lovexin Theonilta! http://tinyurl.com/6a7kd8q
  • Jussi Pitäisköhän ruveta käyttämään jamaikan aksenttia arkielämässä? Bumbklaaaaat
  • Tapsa Kohta viedään Ainoa spiikkauskoppiin.