yle.fi


Tytti Sai just kilon porkkanoita Lovexin Theonilta! http://tinyurl.com/6a7kd8q

Tytti

Heippa! Mun nimi on Tytti ja mut tunnistaa ehkä helpoiten punaisesta tukasta. Haluaisin olla tunnistettavissa myös persoonallisista ja kauniista vaatteista + omaperäisestä lookista, mutta energiani ei aina riitä pynttäytymiseen, etenkään niinä aamuina jolloin tulen töihin kuntosalin kautta.

Olen kotoisin Vihdin Nummelasta, ja joudun usein vastaamaan kysymykseen: "Tunnetko Anssi Kelan?" Ei, en tunne, vaikka Anssi asuikin lukioaikoinani aivan kouluni vieressä. Olin muuten yksi niistä viimeisistä abiturienteista, jotka valmistuivat Nummelan lukiosta - vuoden 2007 syksyllä kyseinen pulju laajeni massiivisiin mittoihin ja muuttui Vihdin lukioksi.

Isona musta piti tulla diplomi-insinööri. En kuitenkaan lukion jälkeen päässyt Teknilliseen korkeakouluun, koska olin täyttänyt hakupaperit väärin. Olin varma, että elämäni tarkoitus katosi ja itkin virhettäni kaksi viikkoa, minkä jälkeen päätin heittää järjen äänen syrjään ja lähteä intohimoni perään - nyt olen YleX:llä.

Jos minulta kysyttäisiin, mitä tekisin elämäni viimeisinä tunteina, vastaus olisi varmaankin makuelämyksistä nauttiminen. Olen kulinaristi henkeen ja vereen, eikä ravintolassa voi koskaan kuluttaa liikaa rahaa! Toinen intohimoni on elokuvateattereissa käynti, ja pyrinkin katsomaan kaikki mielenkiintoiset leffat mahdollisimman pian ensi-illan jälkeen. Inhoan kuitenkin leffan jälkeen syömään -kombinaatiota, haluan keskittyä vain yhteen himoni kohteeseen kerrallaan.

Tyttiä kuulet YleX Himotuimmissa.

Mun nimi on Tytti ja mut tunnistaa ehkä helpoiten punaisesta tukasta. Haluaisin olla tunnistettavissa myös persoonallisista ja kauniista vaatteista + omaperäisestä lookista, mutta energiani ei aina riitä pynttäytymiseen, etenkään niinä aamuina jolloin tulen töihin kuntosalin kautta.

Käynnissä

  • Sippo Uudet sivut. UUUUUUU!
  • Toni Aina hyvä vaihtoehto, jos ei keksi muuta sanottavaa: aöfjsdhakfdähäkadhäfdga!
  • Olli Kaikkien odotusten vastaisesti Fast & The Furious Five oli kelpo elokuva ja The Rock niin huono näyttelijä, että melkein hyvä.
  • Tytti Sai just kilon porkkanoita Lovexin Theonilta! http://tinyurl.com/6a7kd8q
  • Jussi Pitäisköhän ruveta käyttämään jamaikan aksenttia arkielämässä? Bumbklaaaaat
  • Tapsa Kohta viedään Ainoa spiikkauskoppiin.