yle.fi


Ohjeet

Voit ladata podcasteja kolmella eri tavalla

RSS-syöte

Jokaisella ohjelmalla on oma RSS-osoite. Osoitteen avulla voit tilata itsellesi automaattisesti päivittymään kaikki ohjelman jaksot. Mene hiirellä osoitteen päälle ja paina hiiren toissijaista näppäintä (yleensä vasemmanpuoleinen). Valitse aukeavasta valikosta "kopioi linkin osoite". Liitä rss-syöte käyttämääsi podcast-tilausohjelmaan. Uusimmat selainversiot tukevat jo RSS-syötteitä, joten jos sinulla on esim. Firefox tai IE7,   voit vain klikata ohjelman RSS-osoitetta.

MP3-tiedosto

Jokaisesta podcast-ohjelmasta on tarjolla tuorein jakso suoraan ladattavaksi MP3-muodossa. Klikkaa ”Lataa MP3” –linkkiä, niin saat ilmoituksen, jossa kysytään haluatko tallentaa vai avata ohjelmatiedoston. Huomaa, tästä klikkaamalla saa tallennettua vain tuoreimman jakson, ei kaikkia ohjelman jaksoja.

iTunes

Lähes kaikki podcast-ohjelmamme ovat ladattavissa myös suositun iTunes-ohjelman kautta. Ohjelmarivin perässä on ”Tilaa”-linkki, mikäli ohjelma on saatavilla iTunesissa

Käynnissä

  • Sippo Uudet sivut. UUUUUUU!
  • Toni Aina hyvä vaihtoehto, jos ei keksi muuta sanottavaa: aöfjsdhakfdähäkadhäfdga!
  • Olli Kaikkien odotusten vastaisesti Fast & The Furious Five oli kelpo elokuva ja The Rock niin huono näyttelijä, että melkein hyvä.
  • Tytti Sai just kilon porkkanoita Lovexin Theonilta! http://tinyurl.com/6a7kd8q
  • Jussi Pitäisköhän ruveta käyttämään jamaikan aksenttia arkielämässä? Bumbklaaaaat
  • Tapsa Kohta viedään Ainoa spiikkauskoppiin.