yle.fi


Jenni Vartiaisen pikkuhousut inspiroivat Ylppöä

Mitä bändi tekee, kun se kömpii kuumaan keikkabussiin aamulla? Ja edessä on tolkuton taival Joensuusta Vaasaan? Silloin ei nukuta, vaan sävelletään uusi biisi.

Perjantaina kuulimme miten Samuli Putro värkkäsi uutta biisiä varta vasten Ilosaarirockissa esitettäväksi. Tuolloin biisinteko tapahtui kansallisromanttisesti järven rannalla. Herra Ylppö kuuli tempauksesta YleX:n haastattelussa ja kuinka ollakaan, kun keikabussi tänä aamuna kaarsi kohti länsirannikkoa, päätyi hän samaan puuhaan.

Putrosta inspiroituneena koko bändi alkoi miettiä omaa biisiään Rockperryä varten. Kun bussin ovet aukesivat Vaasassa, tuloksena oli niinkin kryptinen biisi kuin Jenni Vartiaisen pikkuhousut. Ylppö kertoo, että biisi on hengeltään lähellä Tuomari Nurmiota, Sielunveljiä sekä Aki Kaurismäen -elokuvia.

Jenni Vartiaisen pikkuhousujen ensivilautus, öh esitys, sai kuulemma yleisöltä hämmentyneen vastaanoton.

Muuta ylex.fi:ssä

Putro viimeistelee uutta biisiä illan Ilosaarirock-keikkaa varten!

Kommentit

Kuka nipisti ja ketä? Kuka vilautti ja mitä? Julkkikset mokailevat jatkuvasti ja me kerromme herkullisimmat palat juuri sinulle.

Käynnissä

  • Sippo Uudet sivut. UUUUUUU!
  • Toni Aina hyvä vaihtoehto, jos ei keksi muuta sanottavaa: aöfjsdhakfdähäkadhäfdga!
  • Olli Kaikkien odotusten vastaisesti Fast & The Furious Five oli kelpo elokuva ja The Rock niin huono näyttelijä, että melkein hyvä.
  • Tytti Sai just kilon porkkanoita Lovexin Theonilta! http://tinyurl.com/6a7kd8q
  • Jussi Pitäisköhän ruveta käyttämään jamaikan aksenttia arkielämässä? Bumbklaaaaat
  • Tapsa Kohta viedään Ainoa spiikkauskoppiin.