yle.fi


Lady Gagan hittibiisistä tehtiin parodiaversio

Parodiatehtailija Weird Al Yankovic teki oman version Lady Gagan Born This Way -kappaleesta.

Weird Al Yankovic on tehnyt Perform This Way -nimisen kappaleen, joka on parodiaversio Lady Gagan Born This Way -kappaleesta. Weird Alin tapoihin on aina kuulunut saada taiteilijan hyväksyntä ennen kappaleen lisäämistä levylle, vaikka biisien parodiaversiot ovat täysin laillisia Yhdysvalloissa ja niihin ei tarvitse lupaa. 

Lady Gagan managerointitiimi ei kuitenkaan pitänyt parodiaideasta ja kieltäytyivät aluksi kunniasta, vaikka Yankovic oli ajatellut kappaleen hyödyntävän maineensa lisäksi myös hyväntekeväisyyttä.

- Ajattelin hyvän karman vuoksi lahjoittaa kaikki kappaleen ja musiikkivideon tuotot Human Rights Campain -ihmisoikeusjärjestölle, Weird Al kirjoitti blogissaan.

Pettynyt Yankovic julkaisi kappaleen aluksi vain YouTubessa ja toivoi fanien lahjoittavan rahaa joka tapauksessa hyväntekeväisyyteen. Ilmeisesti parodiamiehen tempaus sai itse Gagan heltymään, sillä viimeisimpien tietojen mukaan kappale julkaistaan myös Yankovicin virallisella levyllä.

 

Kuuntele kappale TÄÄLTÄ.

Artistit:

Kommentit

Kuka nipisti ja ketä? Kuka vilautti ja mitä? Julkkikset mokailevat jatkuvasti ja me kerromme herkullisimmat palat juuri sinulle.

Käynnissä

  • Sippo Uudet sivut. UUUUUUU!
  • Toni Aina hyvä vaihtoehto, jos ei keksi muuta sanottavaa: aöfjsdhakfdähäkadhäfdga!
  • Olli Kaikkien odotusten vastaisesti Fast & The Furious Five oli kelpo elokuva ja The Rock niin huono näyttelijä, että melkein hyvä.
  • Tytti Sai just kilon porkkanoita Lovexin Theonilta! http://tinyurl.com/6a7kd8q
  • Jussi Pitäisköhän ruveta käyttämään jamaikan aksenttia arkielämässä? Bumbklaaaaat
  • Tapsa Kohta viedään Ainoa spiikkauskoppiin.